AbelKOsMos Stiglo nesto, malo, nesto… Konacno uzeo Judgment za PS5 pa sad mogu zapoceti i taj serijal. Hades uvek, Hades na svemu. Retko uzimam bilo sta za switch, retko se setim i da ga imam….World of horror.
Raziel [deleted] Kako ljudima na lijep nacin reci da mi prestanu poklanjat parfeme Nikako. Najbolji poklon pored starlete i dobre igre koji možeš dobiti je parfem.
fensisuperstar Raziel ja sam od brata i njegove suprufe dobio dolče gabanja intenso. Svima se sviđa osim meni. Što je zapravo kontra svega što maitrese queen parfume @oxi tvrdi treba biti obrnuto. :-<
oxi fensisuperstar dolče gabanja intenso U životu nisam nikome preporučila d&g intenso jer smrdi po staroj sušenoj lavandi i lošem duhanu. Mislim ok je ali ima drugih d&g stvari koje su malo svježije. Zato se proba u dućanu pa se vidi što kome paše.
Tzereen fensisuperstar small, shrieveled and to the left. Edit: Ne radi mi nos još kako spada, pa za Bugari ne znam, i Intenso mi je od prije dobar.
Miro oxi Rodice sto reklama svugdi za YSL MYSLF meni se svidija e sad oces li radi toga rodstvo prikinuti samonom i jos me ogaditi neznan 🤣🤣🤣🤣
Tzereen Miro e baš sam to htio pitati @oxi . Kakav joj je MYSLF. Stavio ga sad na sebe i nije mi ono što tipično volim - drveni miris. Više je čak ženskast, cvjetni, s malom dozom drva. Ali mi je baš privlačan.
wooddiebone Ja sam sam sebi poklonio Bulgari Wood Essence. Jedini parfem koji sam si baš morao kupit. Inače nisam neki lik od parfema, al evo od kad ga imam, pao je prvi drugi dejt u jako dugo vremena 🤣
wooddiebone Tzereen Nisam ih nikad pomirisao, al ovaj sam uzeo odmah kolko mi se svidio. Zapravo, na obleki najbolje miriši i ostaje masu dugo.
oxi somethingwrong lattafa asad 😆 @Miro @Tzereen taman sam ga bila pomirisala u douglasu kad sam kupovala darove za božić. Uh. Da se razumijemo, to je stvar pojedinog ukusa, meni osobno se povraća na pačuli, mislim da mi nema goreg zagušljivog mirisa od pačulija, instant migrena od 4 dana. Još nisam naišla na parfem sa pačulijem koji mi odgovara. Ima brdo ljudi koji vole pačuli i nažalost uvjek se kupaju u njemu, ja mislim da smrdi kao neoprane rukavice za teretanu koje su se kiselile mjesec dana sa čarapama za trening u košari za veš.