somethingwrong Ja vrlo sretan ovaj Božić, Supruga mi kupila između ostalog prejebene sluše i patike Ja njoj isto između ostalog sluše i Divoom Ditoo Pro A mali je dobio volančić i hrpuu sitnica
AbelKOsMos Stiglo nesto, malo, nesto… Konacno uzeo Judgment za PS5 pa sad mogu zapoceti i taj serijal. Hades uvek, Hades na svemu. Retko uzimam bilo sta za switch, retko se setim i da ga imam….World of horror.
Raziel [deleted] Kako ljudima na lijep nacin reci da mi prestanu poklanjat parfeme Nikako. Najbolji poklon pored starlete i dobre igre koji možeš dobiti je parfem.
fensisuperstar Raziel ja sam od brata i njegove suprufe dobio dolče gabanja intenso. Svima se sviđa osim meni. Što je zapravo kontra svega što maitrese queen parfume @oxi tvrdi treba biti obrnuto. :-<
oxi fensisuperstar dolče gabanja intenso U životu nisam nikome preporučila d&g intenso jer smrdi po staroj sušenoj lavandi i lošem duhanu. Mislim ok je ali ima drugih d&g stvari koje su malo svježije. Zato se proba u dućanu pa se vidi što kome paše.
Tzereen fensisuperstar small, shrieveled and to the left. Edit: Ne radi mi nos još kako spada, pa za Bugari ne znam, i Intenso mi je od prije dobar.
Miro oxi Rodice sto reklama svugdi za YSL MYSLF meni se svidija e sad oces li radi toga rodstvo prikinuti samonom i jos me ogaditi neznan 🤣🤣🤣🤣
Tzereen Miro e baš sam to htio pitati @oxi . Kakav joj je MYSLF. Stavio ga sad na sebe i nije mi ono što tipično volim - drveni miris. Više je čak ženskast, cvjetni, s malom dozom drva. Ali mi je baš privlačan.