Što ste zadnje kupili ili dobili?
Dobio, otvorio, slikao, zatvorio, spremio, uzeo u ruke više nikad.
- Uređivano
Haha pa nije ti tako kod mene baš
Ja volim često zapravo otvoriti, listati i čitati. Ima nešto zen u tome kada sam u svom kutku i čitam(gledam u ovom slučaju) neko "štivo".
Naravno da je svaki dan, to nema smisla, ali definitivno za vikend volim uzeti neku knjigu i odmoriti u kaficu.
Solid_Snake predobro izgleda. Gdje si uzeo Death Stranding?
Hvala drug. Nažalost kako je bookdepository nestao, postalo je malo teže za nabaviti, ali konkretno ovu sam nabavio preko awesomebooks
https://www.awesomebooks.com/book/9781789091564/the-art-of-death-stranding
Inače, šteta je za ovako dobru cijenu propustiti, pogotovo kako vremenom dobijaju na vrijednosti knjige. Recimo ovu:
sam platio kada je izišla negdje oko 50$. Sada vrijedi (barem ako je suditi prema ebayu itd.) oko 400 - 500$ pre-owned. Ista stvar s Control making of knjigom itd.
Iako ja recimo nikad ne bih prodao svoje knjige, jer dosta njih ima i sentimentalnu vrijednost.
- Uređivano
Danas se pazarilo.
Digao Deluxe Edition FFXVI koji se trenutno igra (do duse vecinu dana nisam bio u mogucnosti).
Mozda i vaznije navatao sam prve dve epizode Xenosage lokalno, kao i Atelier Iris 2 i KH 2 koji mi je falio.
Decko je ocigledno odlucio da se oprosti od jebackih igara, imao je Xenosaga III ali je cena bila jaka za mene, pored toga Devil summoner 1 i 2 takodje sa ogromnim cenama, Chrono Trigger, Shadow Hearts 2, Star ocean, par Grandia i jos nekolicinu jebackih i paprenih igara.
Ja sam na kraju digao ovo i zadovoljan otisao kuci.
- Uređivano
Koja zalagaonica i ima li ih još na lageru?