Zero
Zasad mogu samo vizualno komentirati jer nisam stigao ispucati. HS je nešto laganiji, a samim time vjerujem da ima veći recoil nego što će ovaj imat. Uglavnom estetski mi je ovaj vrhunski jer ima dosta finesa koje mu daju karakter i fino je uglađen naspram HS-a ili npr. Glocka 17 (kojeg sam isto sad uzeo, a koji mi je također fora vizualno ali po mnogima sterilan). Ima i zgodan detalj u vidu iron sight točkica koje svijetle u mraku.
HS-ovi su kvalitetni, što je je, ali meni osobno nisu za kupnju jer ih ima u klubu za posudbu. Cjenovno su super jer su par tisuća kn ispod ostalih uvezenih pištolja.
Brijac
Pravi da. 🙂
Nije samo tako, ali je relativno lagano s obzirom da sam očekivao puno birokracije. Imaš tri načina kako doći do dozvole - lov, streljački klub ili samoobrana. Ako si u klubu, trebaš samo sudjelovati na minimum jednom natjecanju sponzoriranom od Hrvatskog streljačkog saveza, te obaviti liječnički koji je kompliciraniji od onog za npr. vozačku, ali vjerujem da ga svatko iole normalan može proći. Doslovno sve što ti treba u policiji su ti potvrda za to natjecanje i pozitivan rezultat liječničkog. Nakon toga kreće izrada nabavne dozvole i kreni u shopping. 🙂