Idemo opet

Dobio sam glavobolju. Hvala @Fenix u a i meni budali što sam rekao drugu da toči duplo gina na svaku čašu.

Parni broj i fensi će izbijati klin klinom

Parni broj i ne serem više protiv Sonya

LAŽE!

Kocka nikada ne laže

Kak to koristite? Parni broj i Peugeot je bolji od Mazde. Neparni broj i Fensi stavlja novu sliku.

Ostavite se kocke inače bi moglo završiti kako ste zadnje kupili tretman za odvikavanje.

Torgue Potvrđeno, Peugeot je bolji od Mazde.

Ovo je dokaz da je kocka cisto zlo, nemojte kockat ljudi. Kocka unistava obitelji i forumske veze.

Stalno nekog vraga se kupuje i troši.

Zadnje kaj sam pilku je kruh i mleko a dobil sam kurčinu.

Frend mi kupio za rođendan 😲😲😲😍😍😍😍

Osto paf kad sam otvorio paket

LotR sam čito, Hobita i Silmarillion ne. Čul sam da je ovaj prijevod malo žgnj radi prijevoda imena na hrvatski, al nema veze, samo izdanje je predivno.

Tuhy Ovo je apsolutno predivno… Preferirao bih na engleskom, ali to je skroz osobna stvar. Knjige su tvrda korica?

I ovo što se prijevoda tiče, i ja sam vidio primjere prevedenih naziva i nije mi se svidjelo, ali mogu djelomice probaviti takvo što jer je Tolkien navodno htio da kada se prevodi da se prevede čim više toga na taj jezik.

Čitao sam original, al čitao sam i prijevode Tolkiena i izvrsni su. Za razliku od filmova.