Ti cijelu industriju kaniš imat doma
Što ste zadnje kupili ili dobili?
Koliko si platio lemilicu?
voltriz 150 kuna. Ima i ova koja nije digitalna za 99 kn.
fensisuperstar Moj mali se veseli štoperici
Priprema te već sad na pametni telefon u skorijoj budućnosti
koliko si ga platil?
Sad gledam cijene drugdje gdje je jeftinije. Sad ne znam zašto je razlika tolika u cijeni.
Da, razlike znaju bit ful velike bez nekih posebnih razloga, ili barem meni znanih. Doduše, ovaj shop iz kojeg sam ga uzeo (jedan mali u Velikoj Gorici) je jedini koji ga je bio voljan naručiti, dok ga drugi nisu imali na zalihama a nisu ni naručivali nove. U nas je osrednji izbor ove kategorije, iako trgovine u asortimanu imaju svega. Problem je što valjda nema dovoljno potražnje pa ni ne naručuju novo.
- Uređivano
Nek mu se sad netko zamjeri na forumu. Fensi te muči brusilicom i lemilicom, ovaj dođe i skrati ti muke.
[deleted]
Brijac u hrvatskoj je poprilicno lako legalno nabavit polu automatsko oruzje, bar se sjecam da je bilo tako prije par godina kad sam ja gledao, morao si se izmedu ostalog uclanit u neki lovacki klub
Zasad mogu samo vizualno komentirati jer nisam stigao ispucati. HS je nešto laganiji, a samim time vjerujem da ima veći recoil nego što će ovaj imat. Uglavnom estetski mi je ovaj vrhunski jer ima dosta finesa koje mu daju karakter i fino je uglađen naspram HS-a ili npr. Glocka 17 (kojeg sam isto sad uzeo, a koji mi je također fora vizualno ali po mnogima sterilan). Ima i zgodan detalj u vidu iron sight točkica koje svijetle u mraku.
HS-ovi su kvalitetni, što je je, ali meni osobno nisu za kupnju jer ih ima u klubu za posudbu. Cjenovno su super jer su par tisuća kn ispod ostalih uvezenih pištolja.
Pravi da.
Nije samo tako, ali je relativno lagano s obzirom da sam očekivao puno birokracije. Imaš tri načina kako doći do dozvole - lov, streljački klub ili samoobrana. Ako si u klubu, trebaš samo sudjelovati na minimum jednom natjecanju sponzoriranom od Hrvatskog streljačkog saveza, te obaviti liječnički koji je kompliciraniji od onog za npr. vozačku, ali vjerujem da ga svatko iole normalan može proći. Doslovno sve što ti treba u policiji su ti potvrda za to natjecanje i pozitivan rezultat liječničkog. Nakon toga kreće izrada nabavne dozvole i kreni u shopping.
I što smo zaključili u svemu ovome? Da se samo ja mogu zajebavat sa krpom
FatDeflektam
https://thumbs.gfycat.com/PointlessUntriedFirecrest-size_restricted.gif
@krpa jk ali top je gun. Izgleda baš reliable as fuck. Nadam se da nećeš nikad imati potrebe potegnut ga iz samoobrambenih razloga… ali ako ikad dođe do toga…
buz Fensi te muči brusilicom i lemilicom
Brusilicama. Imam ih 3.