Kikiller

I kako si zadovoljan?

Bas jucer san otvorija njih i xm5 imaju bolji zvuk ali puno problema nalazim da bi se usudio kupiti ih.

Posto san i sam imao problem sa MTW3 nekako mi je Sennheiser pao u ocima.

Odma vidi jeli sve ok da ti ne prode onaj rok u kojem novce mozes dobiti nazad.

Pogledaj prvo balans zvuka jeli vuce u stranu to je dosta rasprostranjen problem a drugi problemi su in sa firmwareom i nadogradnjama tu su skroz sjebani.

Ako sve radi onda je to to i ceka te perverzija od zvuka

Ja nisan moga dobiti novce nego druge nove slusalice ali sa ovim neman problema mada da san dobio novce nebi vise uzimao sennheiser

Miro

Stigle danas, a još sam na poslu pa ih testiram predveče.

Hvala na upozorenjima i provjerit ću sve jer sam baksuz što se tiče kvarova i nove opreme.

Trenutno imam Momentum 2 i nadam se značajnom napretku 🙂

Kikiller

Ma i ja uvik sranja neka iman zato sve volin prije ispitati.

Nadan se ce ti biti sve ok ali ako nije onda bolje da to odma rjesis dok je u tom nekom roku

Odličan deal mi je uletio za tjedan dana staru disk verziju, a staroj digitalnoj verziji istječe garancija pa da ne bi bilo. Digitalna na oglasnik, a ovaj ispod TV-a.

pravednik Ja sigurno bez min.pola godine garancije,nebi kupio takvu konzolu.

ja bi kupio za 50% cijene nove najjeftinije u ponudi.

master_x Znači nekog nasamarit sa starom konzolom pa nek njemu krepa.

Post ti nema apsolutno nikakvog smisla. Po tvojoj logici sve bez garancije se ne bi trebalo prodavati jer bi se smatralo prevarom.

HideooKoojima Koliko se može dobiti za konzolu staru 2 godine disk verzija ?

Rekao bi 450€ na njuškalu.

Brijac Ima.Ja sigurno nikad nebi kupio ništa bez garancije.To može riknut sutra a i ne mora.Al sa garancijom si kolko tolko siguran.Ti si sam napisao da si kupio drugi PS5 jer za ovaj sad nisi siguran pošto je garancija pri kraju,oće li i kad će krepat pa nek se nađe novi PS5.

master_x

Imaš auto s garancijom?

I uostalom, koga briga što ti ne bi kupio kad ima ljudi koji bi kupili. Evo ja sam od kolege Genesisa kupio Switch bez garancije ovaj tjedan. Pišeš nebuloze, a moj PS5 ima garanciju do 7. mjeseca, a i da nema pisalo bi u oglasu pa tko voli nek izvoli.

Garancija na auto je prevara stoljeća, što duža to gore. Platiš te super specijalne redovne ovlaštene zamjene ulja i filtera ko suho zlato, kad se zbroji u pet ili sedam godina.

Polovno je super, za pravu cijenu.

Brijac

nadam se da nisi polepil neke naljepnice na tu digi verziju.

@master_x Po tvojem postu ispada da prodaje poluispravnu konzolu.

Kada kupujem tako nešto bez garancije i rabljeno uvijek tražim osobne podatke i garanciju prodavača cca tjedan dana. Ne možeš znati jel konzola ispravna dok ne dođeš doma i spojiš je. Bilo kakva skrivena greška bi isplivala na površinu u tih tjedan dana. Ak mi osoba ne želi dati osobne podatke - doviđenja. Po osobnim pidacima mislim na ime/prezime i adresa stanovanja s osobne.

Po ovome izgleda da svi bacate svoje konzole kad prode garancija i kupite drugu, nedaj boze prodati ista to samo izgleda @Brijac prodaje….davno gluplju stvar nisan cuo.

Prodaje se sve i svasta ako ce kupiti kupi ako neces boli te kurac sto i kako nesto netko prodaje

Giphy - will smith mind your business GIF

Imao sam Sony Xperia XA 6 godina, počela se sama od sebe gasit te nisi mogao ništa sa njom dok se baterija ne isprazni. Napunim i onda radi do jedno 5-6 dana. Krajem 11. sam onda uzeo za 400kn isti mobitel putem Njuškala koji nije mnogo korišten te ima dobru bateriju. Uzeo sam preko Njuškala jer sam u tom trenutku još otplaćivao PS5 i Braviu, a nikad nisam ništa naručio što je korišteno osim video igri. Na kraju je ispalo da je to nova verzija XA i jedino što valja na tom mobitelu je baterija. Sad tražim posao te od prve plaće uzimam novu Xperiu.

TL;DR

master_x ak se toliko bojis, onda jednostavno ne kupujes polovne stvari 😃