Ja cu nastavit sa Pumom (nisam ih kupovao jedno 15- ak god. ) Nike fan također ali i stare su mj. dana 🙂

4mal

Brate, skloni taj watermark sa slika, ne budi Šaban.

Miro

Sorkac @Miro ma ne kuzim se bas u zenske tenisice, al po ljepoti idu poslje Picekovih 😁

Tata Rezi je doma, kao i preostala 2 zadnja steelbooka koje sam uzel. + Dead Space još iz siječnja, nek i on dobi malo spotlighta.

A napokon izdana i jedina Aberova knjiga koju čak ni Laguna nije dosad prevela, tak da se samo čeka još Wisdom of Crowds te hrvatska izdanja druge i treće.

5 dana kasnije

Kako mi je rođendan za vikend a da olakšam ženi odabir poklona,kupio sam lijepo sebi jedan poklon 😃

1 / 2

Kikiller

I kako si zadovoljan?

Bas jucer san otvorija njih i xm5 imaju bolji zvuk ali puno problema nalazim da bi se usudio kupiti ih.

Posto san i sam imao problem sa MTW3 nekako mi je Sennheiser pao u ocima.

Odma vidi jeli sve ok da ti ne prode onaj rok u kojem novce mozes dobiti nazad.

Pogledaj prvo balans zvuka jeli vuce u stranu to je dosta rasprostranjen problem a drugi problemi su in sa firmwareom i nadogradnjama tu su skroz sjebani.

Ako sve radi onda je to to i ceka te perverzija od zvuka

Ja nisan moga dobiti novce nego druge nove slusalice ali sa ovim neman problema mada da san dobio novce nebi vise uzimao sennheiser

Miro

Stigle danas, a još sam na poslu pa ih testiram predveče.

Hvala na upozorenjima i provjerit ću sve jer sam baksuz što se tiče kvarova i nove opreme.

Trenutno imam Momentum 2 i nadam se značajnom napretku 🙂

Kikiller

Ma i ja uvik sranja neka iman zato sve volin prije ispitati.

Nadan se ce ti biti sve ok ali ako nije onda bolje da to odma rjesis dok je u tom nekom roku

Odličan deal mi je uletio za tjedan dana staru disk verziju, a staroj digitalnoj verziji istječe garancija pa da ne bi bilo. Digitalna na oglasnik, a ovaj ispod TV-a.

pravednik Ja sigurno bez min.pola godine garancije,nebi kupio takvu konzolu.