Tzereen mislim da je, vidim po reviewima i preporukama da se uvijek nudi BeQuiet kao alternativa - ako se ne ide na Fractal Define ili Meshify.

Brijac

gaming, video editing, posao - dosta tog radim na kompu pa mi treba

a i stara konfa je bila 10 godina stara + crkla matična što bio izgovor da kupim

@Tzereen tišina, a i da dobro tjera zrak, odnosno hladi komponente

16gb rama je meni i više nego dovoljno…barem za gaming…možda bi bilo li-la za onaj flight simulator ali to me ionako ne zanima.

Za video editing naravno nikad dovoljno xD

Ali cijene su još uvijek strašne…evo ubiješ 15k kuna…bez i7 i high end grafe…no bez obzira vjerujem da žvače sve jako dobro.

doctorfreak jep, zadnji put kad sam kupovao konfu - ajmo reći neki ekvivalent mid to high tier (prije 10ak god heh), dalo se sklepat za 7 - 8000kn. A sad praktički je sve duplo skuplje. A šta ću.

Evo, naručio GoW Ragnarok Jotnar edition. Pa ćemo vidjet kako dalje. Velika je vjerojatnost da mi je to zadnji CE.

yakuza_stinger yakuza, jel se danas u biti može uzet laptop koji je jednako jak ko ova kanta, jel su stvari sad takve? Ili je i dalje ipak kanta jača?

Btw, jel ima sad već i laptopa s mehaničkim tipkovnicama? Mislim da sam nešto negdje vidio.

yakuza_stinger

Da to pitam, jer nema šanse da bi me pustili spojit se na servere od firme sa mojeg kompa, čak i na službenom je svako malo neki prisilni security patch 😃

sanzo to se slažem, to ne bih ni ja. Poslodavci bi trebali uvijek osigurat opremu, između ostalog i PC. Ne želim da mi bebicu truju VPN-ovima svojih servera hehe

@Tzereen nisam toliko više u toku, al mislim da za istu cijenu će dobit slabiji laptop. Odnosno, da uzmeš ekvivalentno jak laptop kao ta konfa da bi cijena trebala biti viša. Mislim da se tu stvari nisu promjenile. Plus pitanje je kakve su voltaže grafičke unutra i slične peripetije.