A dobro za tebe mozda nije dobra kupovina, za mene je, a ocito je i za ovih 300 novih vlasnika koji su danas kupili u istyleu i milijune drugih kojima je ovaj model best buy ako zelis radit na Macosu.

[deleted] a sad mi ti pokazi iedan windows koji je u ovom cjenovnom rangu da je upola dobar kao air m1

Nema niti jedan. Ako Mac kupuješ za produktivnost tipa photoshop ili video renderiranje niti jedan mu nije ravan, bar ne po cijeni koju košta. Masu toga od Applea je precjenjeno i skupo većinom zbog brenda ali mislim da je M1 baš njihova jedina stvar koja se isplati 100% kupiti bez obzira na cijenu. Nažalost, mobiteli im imaju dosta zastarijeli tech i ne vrijede toliko ali su dobri i pouzdani.

Tzereen Evo, ja bi uzeo sto posto radije ovo prije nego onaj AIR.

Za tvoje potrebe je možda dobar, ali je ovaj Air po svemu duplo bolji.

Tzereen Ne znam što da ti kažem jer se ne razumijem toliko u laptope ali…

Frend je imao Mac Book ( ne znam koji) i dan danas tvrdi da je to najbolji laptop koji je ikada imao. Bolji nego bilo koji s Windowsom.

[deleted] a sad mi ti pokazi iedan windows koji je u ovom cjenovnom rangu da je upola dobar kao air m1.

Kaj konkretno budeš radio sa m1?

Ma dobro, mea culpa. Znam kako uvijek završi ta rasprava o kultu Applea. O nekim je stvarima bolje šutjeti.

Nisi ga nikad imao, ne može se ništa s tim mjeriti, najbolji je, niko nije nezadovoljan, čak ni kad popravak ram pločice mora platiti 3000kn. Ok, moram se prestat sekirat i komentirat o tome.

• [deleted]

• Uređivano

Tzereen nisam apple fanboy, imam doma i windowse za gaming star koju godinu

ali za posao i za ono sto mi treba od novog laptopa nije dobar.

To što se tebi Apple ne sviđa ne mora značiti da su drugi kojima se Apple sviđa u "kultu". Nitko ne izvlači informacije iz praznog i nitko ne gleda kroz ružičaste naočale. Činjenica je da je M1 bolji od drugih u toj kategoriji pod toj cijeni. Isto tako popravak memorije za 3K je jednako banalan argument kao popravak CPU-a za 3K u običnim laptopima. Dokle god imaš garanciju si miran. Čak i ako misliš da bi ti se Mac mogao pokvariti ti imaš opciju kupnje produženog jamstva, nešto što rijetko tko drugi ima. To što laptop nije popravljiv u klasičnom smislu ne znači da je loš i da će se pokvariti, dapaće rijetko koji Mac ima baš čisto HW greške i večinom su dosta dugovjećni i pouzdani. Jedino što mi pada na pamet da su falili je butterfly keyboard koji je bio design flaw.

Evo kratki video za malo konkretniju usporedbu

prayer kazem ti da je to moj rant jer sam nestrpljiva osoba. Apsolutno nista nemam protiv Apple niti ljudi koji mogu i hoce cekati bilo sto. Cak sam im i pomalo zavidan na strpljenju i volji, a ponajvise na slobodnom vremenu.

kauboj osobno sam bio ZESCI HATER iphonea, godinama sam ga bas MRZIO, sprdao sto "kasni" za novitetima i slicno, no u to vrijeme sam volio stavljat custom romove na andoide i kad je doslo do te zasicenosti da mi se to vise neda, napustio sam Samsung i okrenuo se OnePlusu.

Imao OP 3T,6T i 8T(koji imam jos uvijek al mi sekundarni mobitel za strane brojeve) te sam gledao sto sad da kupim, poceo malo proucavati Iphone i shvatio da sam ga mrzio nepotrebno, ima cudan iOS na koji se moras priviknuti i evo sad da me pitas nakon Iphone 14 Plus i koristenja 6 mjeseci koji bih uzeo mob bi bio Iphone 15 Pro Max…mozda uzmem i Apple TV 4K za 189 eura, vidim da je zvjer, poceo gledat Mac-ve…ne znam sto se desilo u meni al eto, sve vise i vise mi se svidja iOS 🙂

Najvise mi se svidja kamera i iMessege te kako saljem slike uopce neumanjuje kvalitetu slike 🙂 Vidim da skoro SVI modeli dobiju ISTI dan update i nema cekanja kao kod androida i ostalih marki po par mjeseci razlike i slicno.

Star Wars : Tales form the Glaxy's Edge - Enhanced Edition (PSVR2)

Miro to je fakat muški model, da. Iako ima rozi đon. Terra Kiger 8.

Tzereen

Je muske su zena i mala mi nisu dale da kupin reko viditi cemo jos kad dode placa.

Prlipe su mi i ful lagane

Miro Izgledaju mi kao da su za neku tjelesnu aktivnost. Trepni tri puta ako si otet.

Uzo jaci model uz koje sam dobio

buz

Ma klasicno zavaravanje protivnika, gledaju doli opa ovaj trci podignu glavu ne trci ovaj niti kad ga love.

Toyota Auris 2.0 D4D - 2015. god.

Teška odluka između par modela ali nekako najviše ove

kauboj super su mi te vintage Nike-ice, uzeo sam prije cca 2 tjedna ove ispod i odlične su.

Vidi se utjecaj zajednice i na tenisicama.