Btw, bio bi red da podijelim, hvala na pomoći u onoj drugoj temi. Nadam se da bi megatama bio ponosan.

1 / 3

Kćer i žena malo uranili sa poklonom za dan očeva.

Nisam uspio uhvatiti OnePlus 11 već sam uzeo OnePlus 10 pro. Jako sam zadovoljan. Stvarno je top top.

Tzereen

Nakon OnePlus One, 5T sam bio super zadovoljan ali sada sa 8 pro sam rekao nikad više. Nadam se da su ovi noviji modeli bolji jer mislim da ću se okrenuti Samsungu ili nečem drugom.

kauboj ja sam do sad imao OnePlus 8 i bio sam jako zadovoljan. Ovaj za sada djeluje fantastično.

Meni osobno draži i bolje sjedaju i od Samsunga i od Xiaomija. Iako je vidljivo da je software sad malo lošiji nego što je bio. Kvaliteta izrade je vrhunska.

Genesis

Da znaš da sad, nakon jedno 10 i više godina što me nije privlačio, mi se čini kao legit jako dobar izbor. iOS se čini jako stabilan, kamera i sve što nudi je vrh.

Nisam imao ni (puno) primjedbi na Android, ali nekako me kamera nikad nije impresionirala na OnePlus uz poneka štucanja OS-a. A da ne spominjem kako OnePlus 8Pro mi svakih 45 minuta isključi sam hotspot na laptopu i plejci iz nekog razloga (a mobilni hotspot mi je jedini izvor interneta)

kauboj Evo meni 11 Pro skoro 4 godinu gura. Da zamjenik bateriju imao bi vjerojatno novi mob. Meninosobno jako dobar ulog.

prayer

Dosta su paprene cijene tih pro varijanti, pogotovo novijih modela a ne znam koliko je pametno/isplativo uzeti stariji model?

Budući da su to praktički annual releasovi a naravno da kompanije žele zaraditi pa sam OS nakon par godina postavlja ograničenja i forsira kupovanje novog modela

• [deleted]

• Uređivano

Stajao sam u redu 4 sata ispred novog istylea i kupio macbook air m1 za 800€

da sam znao da cu cekat 4 sata ostao bi doma, a nakon sto je vec vrijeme pocelo prolazit bilo mi glupo odustat

Ovo je red iza mene dok se ducan jos nije ni otvorio, ispred mene je bilo cca 200 ljudi

kauboj A gle isplati ti se to što je skup jer je to mobitel realno kojeg ćeš imati kao i ja ako ne i duže i koji će ti raditi jednako dobro kao od prvog dana. Super stvar je što zatvoren sustav pa je sve super optimizirano sa ostalim periferijama i sve radi baš savršeno. Ma iskreno da nađeš 13 Pro po nekoj Ok cijeni ne trebaš uopće gledati 14 seriju jer su IPhonei u posljednjih godina postali toliko dobri i snažni da upgradeom dobiješ deminishing returns osim ako ne skačeš onako sa tipa iPhone X na 14 Pro zbog očitih razloga jel. Ali za svakodnevno korištenje sljedećih 3-4 godine bi ti bio dobar jedan 13 Pro. Običnu seriju izbjegavaj jer sam čitao da im baterija nije bas toliko dobra kao na Pro liniju.

Edit: što se OS-a tiče tu nemaš brige jer je do prošle godine iPhone 6s imao podršku. Jako su korektni što se toga tiče.

[deleted] e jebo ti nas ako je ovoliki red da ostaviš nekome 800 eura sad postaje kristalno jasno kako su nam uvalili telefone bez punjača i još mi sretni jer" čuvamo" okoliš. Zaključak nema nam spasa...

Laf ali bas. Ja vise nigdje ne idem bez termina i kad moram cekati dulje od 10 min vec pocnem kuhati u sebi. Cekati satima za neki proljev me ne bi moglo natjerati ni da mi djaba daju.

Povratak Nintendu nakon više od 20 godina. Uzeo jučer u Trstu, ali nisam još stigao otpakirati. Konzola je nova, a igre rabljene. 😃