Što ste zadnje kupili ili dobili?
Btw, bio bi red da podijelim, hvala na pomoći u onoj drugoj temi. Nadam se da bi megatama bio ponosan.
Da znaš da sad, nakon jedno 10 i više godina što me nije privlačio, mi se čini kao legit jako dobar izbor. iOS se čini jako stabilan, kamera i sve što nudi je vrh.
Nisam imao ni (puno) primjedbi na Android, ali nekako me kamera nikad nije impresionirala na OnePlus uz poneka štucanja OS-a. A da ne spominjem kako OnePlus 8Pro mi svakih 45 minuta isključi sam hotspot na laptopu i plejci iz nekog razloga (a mobilni hotspot mi je jedini izvor interneta)
Dosta su paprene cijene tih pro varijanti, pogotovo novijih modela a ne znam koliko je pametno/isplativo uzeti stariji model?
Budući da su to praktički annual releasovi a naravno da kompanije žele zaraditi pa sam OS nakon par godina postavlja ograničenja i forsira kupovanje novog modela
- Uređivano
kauboj A gle isplati ti se to što je skup jer je to mobitel realno kojeg ćeš imati kao i ja ako ne i duže i koji će ti raditi jednako dobro kao od prvog dana. Super stvar je što zatvoren sustav pa je sve super optimizirano sa ostalim periferijama i sve radi baš savršeno. Ma iskreno da nađeš 13 Pro po nekoj Ok cijeni ne trebaš uopće gledati 14 seriju jer su IPhonei u posljednjih godina postali toliko dobri i snažni da upgradeom dobiješ deminishing returns osim ako ne skačeš onako sa tipa iPhone X na 14 Pro zbog očitih razloga jel. Ali za svakodnevno korištenje sljedećih 3-4 godine bi ti bio dobar jedan 13 Pro. Običnu seriju izbjegavaj jer sam čitao da im baterija nije bas toliko dobra kao na Pro liniju.
Edit: što se OS-a tiče tu nemaš brige jer je do prošle godine iPhone 6s imao podršku. Jako su korektni što se toga tiče.