Što ste zadnje kupili ili dobili?
Dosta su paprene cijene tih pro varijanti, pogotovo novijih modela a ne znam koliko je pametno/isplativo uzeti stariji model?
Budući da su to praktički annual releasovi a naravno da kompanije žele zaraditi pa sam OS nakon par godina postavlja ograničenja i forsira kupovanje novog modela
- Uređivano
kauboj A gle isplati ti se to što je skup jer je to mobitel realno kojeg ćeš imati kao i ja ako ne i duže i koji će ti raditi jednako dobro kao od prvog dana. Super stvar je što zatvoren sustav pa je sve super optimizirano sa ostalim periferijama i sve radi baš savršeno. Ma iskreno da nađeš 13 Pro po nekoj Ok cijeni ne trebaš uopće gledati 14 seriju jer su IPhonei u posljednjih godina postali toliko dobri i snažni da upgradeom dobiješ deminishing returns osim ako ne skačeš onako sa tipa iPhone X na 14 Pro zbog očitih razloga jel. Ali za svakodnevno korištenje sljedećih 3-4 godine bi ti bio dobar jedan 13 Pro. Običnu seriju izbjegavaj jer sam čitao da im baterija nije bas toliko dobra kao na Pro liniju.
Edit: što se OS-a tiče tu nemaš brige jer je do prošle godine iPhone 6s imao podršku. Jako su korektni što se toga tiče.
Meni radi jednako dobro kao i prvog dana samsung galaxy S6 star šest-sedam godina, služi kao pomoćni telefon a bio bi i dalje jednini da svake dvije godine ne dobijem novi mob prek firme. Ne kužim te spike o zatvorenim sistemima po 800 $ i još čekaš u redu, LOL.
- Uređivano
Sterlok ali sad je riješeno i manijaci ju sad ograničili na pet godina…a bila deset.
Ali bas manijaci, to ti je samo da pare dajes ponovo…ja se fino za stalno odjaviti iz hrvatske vukokojebine i onda napraviti u ambasadi samo putovnicu, to će valjda biti na 10 godina jer mi istjece osobna nekad u ljeto.
Meni su vozacku sve im mrtvo jebem prvo dali na 3, pa na 5 godina i onda kao dati cemo vam iduću na duze. Ja ih poslao u pizdu mater i napravio njemacku i odmah od šusa na 10 godina. Prvo sam vozio jedno 2 ili 3 godine sa isteklom lol
Gadi mi se birokracija u HR, ali bas iskonski.
Tko ne mrzi…kaj se osobne tiče uzeli mi digitalni otisak prstiju pa idući put brijem da mogu sve napraviti preko e građani a vozačku imam onu staru rozu knjižicu izdanu 1995.-2037.
A dobro ako netko moze cekati u redu zasto ne bi iskoristio dobar deal a air m1 za 800€ za HR prilike svakako je dobar deal. Ja sam previse nervozna i nestrpljiva osoba, poludim kad netko u Kauflandu ispred mene pocne gnjaviti trgovkinju pa se meni oduzi cekanje na kasi zato tesko da bi se upustio u takvo sto iako volim nesto po popustu kupiti vise nego boga vidjeti.
[deleted]
air m1 za 800 eura nema ni vani u europi, tako da je ovo stvarno bio odličan deal i zato se skupilo toliko ljudi. Vani ga možeš naći za cca 980 eura s njemackom tipkovnicom, ali da što se tiče čekanja ni ja ne volim i nisam očekivao da će tako sporo sve ići i da će biti toliko ljudi.
Ja stvarno ne kužim da razmatrate laptop od 256Gb i 8GB rama od 6200kn kao odličnu kupovinu.