Genesis

Da znaš da sad, nakon jedno 10 i više godina što me nije privlačio, mi se čini kao legit jako dobar izbor. iOS se čini jako stabilan, kamera i sve što nudi je vrh.

Nisam imao ni (puno) primjedbi na Android, ali nekako me kamera nikad nije impresionirala na OnePlus uz poneka štucanja OS-a. A da ne spominjem kako OnePlus 8Pro mi svakih 45 minuta isključi sam hotspot na laptopu i plejci iz nekog razloga (a mobilni hotspot mi je jedini izvor interneta)

kauboj Evo meni 11 Pro skoro 4 godinu gura. Da zamjenik bateriju imao bi vjerojatno novi mob. Meninosobno jako dobar ulog.

prayer

Dosta su paprene cijene tih pro varijanti, pogotovo novijih modela a ne znam koliko je pametno/isplativo uzeti stariji model?

Budući da su to praktički annual releasovi a naravno da kompanije žele zaraditi pa sam OS nakon par godina postavlja ograničenja i forsira kupovanje novog modela

• [deleted]

• Uređivano

Stajao sam u redu 4 sata ispred novog istylea i kupio macbook air m1 za 800€

da sam znao da cu cekat 4 sata ostao bi doma, a nakon sto je vec vrijeme pocelo prolazit bilo mi glupo odustat

Ovo je red iza mene dok se ducan jos nije ni otvorio, ispred mene je bilo cca 200 ljudi

kauboj A gle isplati ti se to što je skup jer je to mobitel realno kojeg ćeš imati kao i ja ako ne i duže i koji će ti raditi jednako dobro kao od prvog dana. Super stvar je što zatvoren sustav pa je sve super optimizirano sa ostalim periferijama i sve radi baš savršeno. Ma iskreno da nađeš 13 Pro po nekoj Ok cijeni ne trebaš uopće gledati 14 seriju jer su IPhonei u posljednjih godina postali toliko dobri i snažni da upgradeom dobiješ deminishing returns osim ako ne skačeš onako sa tipa iPhone X na 14 Pro zbog očitih razloga jel. Ali za svakodnevno korištenje sljedećih 3-4 godine bi ti bio dobar jedan 13 Pro. Običnu seriju izbjegavaj jer sam čitao da im baterija nije bas toliko dobra kao na Pro liniju.

Edit: što se OS-a tiče tu nemaš brige jer je do prošle godine iPhone 6s imao podršku. Jako su korektni što se toga tiče.

[deleted] e jebo ti nas ako je ovoliki red da ostaviš nekome 800 eura sad postaje kristalno jasno kako su nam uvalili telefone bez punjača i još mi sretni jer" čuvamo" okoliš. Zaključak nema nam spasa...

Laf ali bas. Ja vise nigdje ne idem bez termina i kad moram cekati dulje od 10 min vec pocnem kuhati u sebi. Cekati satima za neki proljev me ne bi moglo natjerati ni da mi djaba daju.

Povratak Nintendu nakon više od 20 godina. Uzeo jučer u Trstu, ali nisam još stigao otpakirati. Konzola je nova, a igre rabljene. 😃

prayer sve sto moram cekati satima u redu i jos nije djaba je PROLJEV. Bokte jebo ne cekam transfuziju krvi nego jos platiti sotonama za komad tehnologije pospajan za 14 dolara.

Ali to je moj rant, ne obazirite se…

Meni radi jednako dobro kao i prvog dana samsung galaxy S6 star šest-sedam godina, služi kao pomoćni telefon a bio bi i dalje jednini da svake dvije godine ne dobijem novi mob prek firme. Ne kužim te spike o zatvorenim sistemima po 800 $ i još čekaš u redu, LOL.

Sterlok kazem ti ne cekam ni zene ni tramvaj, uvijek dodju nove/novi

Tako smo ti išli pravit kum i ja njegovu osobnu mislim ili vozacku novu u MUP, usli vidjeli red, odustali i osli piti. Nase matere skacu dva metra u zrak, popizdile, a mi ni do dan dns to jos nismo napravili.

maverick Baš prije mjesec dana čekao puna dva sata za novu osobnu, ali sad je riješeno i manijaci ju sad ograničili na pet godina…a bila deset.

Sterlok ali sad je riješeno i manijaci ju sad ograničili na pet godina…a bila deset.

Ali bas manijaci, to ti je samo da pare dajes ponovo…ja se fino za stalno odjaviti iz hrvatske vukokojebine i onda napraviti u ambasadi samo putovnicu, to će valjda biti na 10 godina jer mi istjece osobna nekad u ljeto.

Meni su vozacku sve im mrtvo jebem prvo dali na 3, pa na 5 godina i onda kao dati cemo vam iduću na duze. Ja ih poslao u pizdu mater i napravio njemacku i odmah od šusa na 10 godina. Prvo sam vozio jedno 2 ili 3 godine sa isteklom lol

Gadi mi se birokracija u HR, ali bas iskonski.

Tko ne mrzi…kaj se osobne tiče uzeli mi digitalni otisak prstiju pa idući put brijem da mogu sve napraviti preko e građani a vozačku imam onu staru rozu knjižicu izdanu 1995.-2037. 😃

maverick Pa ne moraš čekati, to se čeka jer je očito na akciji pa zato ima toliko ljudi jer nije to ništa novo, ima par godina da je M1 vani.

A dobro ako netko moze cekati u redu zasto ne bi iskoristio dobar deal a air m1 za 800€ za HR prilike svakako je dobar deal. Ja sam previse nervozna i nestrpljiva osoba, poludim kad netko u Kauflandu ispred mene pocne gnjaviti trgovkinju pa se meni oduzi cekanje na kasi zato tesko da bi se upustio u takvo sto iako volim nesto po popustu kupiti vise nego boga vidjeti.

air m1 za 800 eura nema ni vani u europi, tako da je ovo stvarno bio odličan deal i zato se skupilo toliko ljudi. Vani ga možeš naći za cca 980 eura s njemackom tipkovnicom, ali da što se tiče čekanja ni ja ne volim i nisam očekivao da će tako sporo sve ići i da će biti toliko ljudi.

[deleted]

Ja se dvoumio jos iman sansu za m1 ali oduvik san na windowsima neznan ni sam jeli mi se isplati uzeti m1.

Skidan filmove i surfan na laptopu