Stigla Persona i ekspanzija za Xeno 2 (konacno i to da obrnem)

Jbg Atlus me muze kako hoce, jos mi PS3 verzija fali.

I stigla jos jedna super knjigica Anime Architecture: Imagined Worlds and Endless Megacities, obozavam anime 80-2000 tih, pogotovo paznju koju su posvecivali pozadini i arhitekturi tako da mislim da ce ovo biti zanimljivo stivo.

Ako neko hoce da pogleda malo vise slika : https://forum.ffa.hr/d/776-anime-kutak/203

Konačno sam i ja neki kurac dobil za poklon. Sad mogu lepo igrati nogač i skakati te igrati gumi-gumi do mile volje.

1 / 2

6 dana kasnije

Peći će se pizza i čitati hobbita u ovom prekrasnom izdanju

E da bar sve skupa dobijem za 3500. Igru, VR i dock.

4mal jel u tom bundleu dolazi i punjač (dock) za ove kontrolere u paketu?

kupio sam logitech G502 hero. Stigao danas.
      Uglavnom prolazi moj buraz pored sobe i zovem ga da mu se kurčim kojeg sam miša kupio, i vraća se on nazad ja mu pokažem i frajer mi ladno kaže:"G502? Ja ga imam već 3 mjeseca. Kupio sam ga na 50% popusta. Ali ti nisam ništa pričao jer si ti sebi kupio ono smeče od razera"
      😃 kakav shotgun u koljeno

fensisuperstar Pametno ti rekao.

Inače, vrhunski miš, jako zadovoljan. Jedino, čisti ga relativno redovito jer je muka Isusova čistiti nakon više mjeseci.

buz ja ne igram minecraft

@yakuza_stinger i trenutno ne igram path of exile dosta dugo već Final Fantasy 14

:-/ sakate oboje atm. Uozbiljite se ako zelite trollat

LP

Opet, nakon 6 godina mog g332 primjetila sam da se ne spaja kako treba, treba par uključivanja da se ne čuje šum i glasno krckanje u mikrofonu, nekad ni ne detektira slušalice, pa sam uzela logitech g335, jako jako lagan headset, što me pridobilo odmah. Predivno lagan i jednostavan.

oxi izgleda udobno. Volim kad je tkanina na uhu, a ne koža. Plus ovaj ski band gore je odlična stvar, to mi je na Steelseries Arctisu jako pasalo.