Tzereen

ja sam zadnje uzeo Nike React Infinity Run Flyknit 2, ima boljih za trčanje naravno ali meni su isključivo za gym, odlične, sada imaš novi 3 model!

Odi pro 11, 10ka ide na njusku i ragnarok kao jedini pravi fan ovogodisnjeg gotya ovdje 😎🤣

naručio sam novi miš 🙂 starog ću poslat na servis. vjv ću ga poklonit nekome kad se vrati.

Ryzen 7 5800X3D, Arctic Liquid II 280 A-RGB, Phanteks P600S kučište.

I dodatno morao uzeti napajanje jer nedavno uzeta Palit 3070 Gaming Pro OC je rekla da treba više struje

Kad se svi hvalite patikama moram i ja. Nisam ovaj model mogao naći ovdje pa sam ih iz Austrije naručio. Prave zimske i super udobne!

Pa kaj su već počeli blagdani da se kupuju taki lepi darovi sebi? 😆

TITANXIS ma sramote samo topic sa slikama obuće. Pa btj kao da smo na FB grupi "Ženski recenziraj", a ne Fuck For All forumu.

Tuhy Ali možeš biti ti ako dođeš na okupljanje. Gloryhole je već probušen u birtiji.

GOW Ragnarok, deluxe digitalno izdanje 🙂

preload, nemam vremena da cekam diskc izdanje xD

Stigla Persona i ekspanzija za Xeno 2 (konacno i to da obrnem)

Jbg Atlus me muze kako hoce, jos mi PS3 verzija fali.

I stigla jos jedna super knjigica Anime Architecture: Imagined Worlds and Endless Megacities, obozavam anime 80-2000 tih, pogotovo paznju koju su posvecivali pozadini i arhitekturi tako da mislim da ce ovo biti zanimljivo stivo.

Ako neko hoce da pogleda malo vise slika : https://forum.ffa.hr/d/776-anime-kutak/203

Konačno sam i ja neki kurac dobil za poklon. Sad mogu lepo igrati nogač i skakati te igrati gumi-gumi do mile volje.

1 / 2

6 dana kasnije

Peći će se pizza i čitati hobbita u ovom prekrasnom izdanju