HideooKoojima Ebay. Ja imam Hori-a. Svi vele da je najbolji. Platio sam ga između 40-50 funti prije 2-3 godine.

ThaUrban boosting with yourself
igraš jednu igru, dok se na drugoj grinda sa turbo joystickom

Možeš li mi dati neke primjere u kojim igrama i što točno radiš pogotovo gdje ti trebaju 4 konzole? Baš si me zaintrigirao s ovime 😆

Brijac 4 konzole?

Ok, dosad ih nisam imao nijednom sve uključene odjednom. Dvije odjednom najviše. Nemam ni toliko HDMI ulaza na televizoru.
    Uzmi ovaj dio u obzir:

ThaUrban Planirao sam kupiti drugi PS4, te sam tu informaciju pustio u javnost i kroz 2-3 mjeseca sam imao 3 nove konzole.

Sve od prijatelja koji nisu imali vremena za igru ili recimo viper koji je prelazio na PS5. Recimo Verdun. Mogao sam boostat sam sa sobom. Ja protiv trojice i raditi killove. Sva sreća pa sam imao škvadru za taj boost.

FYI, imam ti lika na discordu koji posjeduje 19 PS3 konzola.

Trebas boostat trofej koji zahtjeva 6 ljudi, zovnes Urbana i on pokrije petoricu. Urbane jebemu sve gdje si bio do sada 😃😃

S22 Ultra uz produženje ugovora, još je Telemach bio tolko dobar pa isporučio telefon još jučer.

• [deleted]

Danas stiglo, ali će morat malo pričekat čitanje.

Nisam ja dobio ali moj pas je zaslužio kućicu koju sam mu danas napravio

• [deleted]

• Uređivano

blade nisam još čitao, ali nakon pogledanog filma jednostavno sam morao nabavit knjigu

[deleted]

Top. Preporučam ako ti se svidi da nastaviš s Herbertovim knjigama iz Dune sage jer to di priča ode je suludo. Stvarno me zanima kako će išta nakon prve knjige bit ekranizirano, jer "things get really weird".

4mal

Previše love potrošeno da bi koristio prebuilt grijače.
          Giphy - Nathan Fillion Reaction GIF

Samo pullaj taj trigger:

Neda mi se stim zajebavat, navikao sam na sub omh tenk 😉

koje ti modove pariš ?

blade Mislim da se prve cetiri daju itekako ekranizirati , ali petu i sestu je na trenutke tesko pratiti cak i u knjizi gdje pisac ima vremena objasniti odredene koncepte sto je vrlo nezahvalno za prenijeti na ekrane.