Imam averziju prema LG-u otkad mi je prošli krepao 2 godine i 2 tjedna nakon kupnje. Naravno, 2 godine garancije... Sretno 🙂

Flipper čestitam, macane!! Koji si ti jebač kad ti žena sve ovo dozvoli, jeboteled!! 😃

foggy a jebemu valjda nece. Ja sam dobio 5 godina i neke dvije godine kaska. Valjda vrijedi ako sad zena dode doma i razbije i mene i TV. 😁

Flipper Baš sam rekao neki dan da ne kupujem više ništa što nema 5 godina garancije. Ode vešmašina, popravak 500kn u najbolju ruku, u najgoru više nego nova. Super deal, 5 godina će bit dosta, samo nemoj bacat joystick u njega kao ja.

Nisi imao 4k TV do sada?

foggy Ma imao sam isto 65" Samsung KS8500. Zasto sam ovaj kupio? Jer sam budala jbg. 😁 Nije da sam pun love. Prvi OLED, a drugi 4K. Na kraju ce ovaj moj brat kupiti od mene, ali bio mi je drag skroz ovaj stari Samsung.

Flipper Haha, jesi, konj si, ali razumijem te i podržavam (što sigurno nije slučaj kod tvoje žene 😃 ). Uživaj u OLED 4K mamojebačkom gamingu, i upozori ženu da nećeš znat da postoji sad neko vrijeme.

@Flipper uzeo sam ga prije mjesec dana (isto 65" C1) i TV je bomba, bit će zadovoljan i zadovoljen, barem što se gaminga tiče.

foggy Imam averziju prema LG-u otkad mi je prošli krepao 2 godine i 2 tjedna nakon kupnje.

Jel se usudio krepati kad si mu zafitiljio kontroler u ekran? 🤣

Fico E ne ne, da ne bi bilo zabune, zafitiljio sam ga u onaj Sony Xf9005

😃
            😃
            1 / 2
            (star 2mj) LG sam imao prije prošlog Samsunga, običan Full HD, i bilo sve super do navedenog perioda kad mi je samo najednom pol ekrana odlučilo postat crno

foggy samo najednom pol ekrana odlučilo postat crno

ZaOLEDio se.

Flipper Čuo sam da se pikseli gase kad je mrak. Stvarno mrak! Anyway, htjedoh reći toooooooooooo Flip!: p