Što ste zadnje kupili ili dobili?
Jednu miješanu napravi da vidim. Vidim da se tu prijeti nekim na pizzu.
Ja sam davno probao s ananasom i bila je odlična. Isto tako plodovi mora, jedno vrijeme sam samo to naručivao. Sad se držim one, što jednostavnije to bolje. Ima pekara tu blizu što prodaje vrh tijesto za 6 kn tako da više ne mijesim, a gore samo umak s bosiljkom, sir (prvo sir) šunka (ne za pizzu već ona bolja), smeđi šampinjoni, možda par šnita kulena, masline barem 6 komada i ljuti feferon ako tko voli. Završim s malo origana i 15 min na 210°C dok tijesto odozdo malo dobije boje. Peći na papiru, naravno. Karapandža out.
Na temu, dobio kaznu za parkiranje prvi put u životu a vozim 30 godina. Je.
- Uređivano
jebate. dan prije izlaska igre odem vidit na web sancte jel imaju igru očekujući da je sto posto nemaju, pa ću tako sebi potvrdit i opravdat digitalnu kupovinu, nespavanje i igranje od 00:00, . . . kad na kraju ne da su imali igru, nego su imali i ovaj edition šta si ti nabavia (i to po relativno maloj cijeni (mislim da je bilo oko 550kn)), i ja odma naravno izlupa tipkovnicu i naručia. i ujutro mi šalju mejl da ništa od toga. a stvarno je izgledalo predobro da bude istinito.
uglavnom, sad znam šta sam propustia. ljut sam. tuhy je kriv. : (((
Ako te zanima možda još uvijek imaju na lageru, ja sam od njih uzeo, ali da ako je bilo u sancti 550kn to je onda kriminalno jeftino bilo :/
Probal sam davno pizzu s ananasom, bio sam sa starcima u Getro-u, bila je neka degustacija, simpatična (tada teta, a vjerojatno je curka imala 20 godina ) mi je dala da probam, ja mlad, naivan i gladan, probam.
A kad ono, gore neki krumpir nekog čudnog okusa, a kasnije saznao da je ananas.
S obzirom da se i danas sjećam tog detalja, to govori da još uvijek nisam spreman prihvatiti ananas na pizzi.
Evo kupio Diablo 2: Resurrected, iskoristio BF popust.
Ne volim financirati tvrtke koje imaju očito hrpu izrabljivanja radne snage unutar vlastitih redova (da ne komentiram sve ostalo), no jbg, nostalgija je bila jača od mene
Zamislio sam si da se odužujem Blizzardu za bezbroj sati koje sam kao klinac proveo u dvojci putem piratske verzije u periodu dok su radili jebene igre.
Deadwalker mislim da su Koticku dani odbrojani. Jučer Sony, a danas i MS.
Flipper i meni se čini. Nadam se da će se s novim vodstvom stvari temeljito promijeniti i da opet počnu raditi jebene igre.
- Uređivano
Jebeni mobitel
Jucer uze Ghost of Tsushima DC
Tuhy di si kupio i jel ima carnage?