Tuhy Ninja Gaiden lampa 🥰❤️🥰 I još mi je poslo i sliku Ngs2 platine 🤩🤩❤️ Nek nitko ne zamjeri na reklamiranju, al potražite "Gaming lampe" na faceu. Ima ih par stvarno stvarno dobrih, a ide i sa slikom po narudžbi (ko ova moja).
moschus Stigle nove igracke, Dell G3223D i Xbox Series S. Nisam do sada nikada imao MS konzolu tako da me ovo vise veseli nego da sam uzeo PS5 😃
moschus TITANXIS Konzola je nevjerojatno mala, znam da to svi kazu i ocekivao sam ali kada sam je raspakirao sam se svejedno iznenadio. U usporedbi sa starim ps4 pro je stvarno kao igrackica.
TITANXIS moschus vjerujem da je tak. pa to je plus šta ne? nemoraš puno kontat gdje ćeš ga stavit i kako. ja inače volim manjeg kućišta konzole, bolje za transport kad odeš na neko drugo mjesto.
moschus Odlicno ako je negdje mislis nositi, meni to nije bitno ali mi je bitno da je tiha a ne kao ps4 da imam avione u sobi dok se igram 😃
TITANXIS moschus a ne kao ps4 da imam avione u sobi dok se igram hehe, istina ma ja sam se već navikao na to tak da bih mogao i u blizini aerodroma živjet 😆
Genesis darkfenix 4 godine vec imam LGB8 OLED TV koji radi barem 10h dnevno, lijepo sve radi, kupio sam si jos jedan CX model i takodjer no issue…
darkfenix Genesis Ma od kad sam na S8+ dobio burnin (mislio sam da je nemoguce na mobu ga dobit btw)pusem na ladno.
doctorfreak darkfenix Moram priznat da od s10 serije na dalje nisam vidio burn-in..na s8 i s9 često…i naravno starije note linije… Možda je i bila koja iznimka…koje se ne sjećam…ali pitaj Boga tko je i kako koristio taj uređaj.
Deadwalker Ja na kraju ipak uzeo LG C1, bio je to izazov namontirati na zid imajući u vidu ultra tanak format ekrana i strah da ako malo jače pritisnem TV, da će to odmah puknuti. Slika je doduše apsolutno jebena tako da jedva čekam pogledati nešto jače produkcije.
Brijac Deadwalker bio je to izazov namontirati na zid imajući u vidu ultra tanak format ekrana i strah da ako malo jače pritisnem TV, da će to odmah puknuti. Tako je i meni bilo. Preznojio sam se 10 puta dok ga nisam stavio na zid.
Deadwalker Brijac i onda ga stavim na zid i skužim da nisam ustekao prvo napajanje i antenu, a prostora od nosača jedva za ruku novorođenčeta. Fun times 😅
Brijac Deadwalker Ja sam ga nekako jedva stavio na nosač na zid pa skužio da mi je ipak pre nisko. Onda skidaj, podešavaj nosač i ponovno 😆