master_x Bolje nego da plaćaš stanarinu i otplatiš vrijednost stana a nije tvoj. U 5 godina što sam bio podstanar mogao sam otplatiti solidan auto.

Tzereen Idealno vrijeme za to. Nikad bolje.

Ovo misliš radi tvoje financijske situacije ili?

Što se tiče cijena nekretnina, nikad nije bilo gore vrijeme.

Btw. čestitam 🙂

Brijac da, mislio sam sarkastično. Nikad lošije vrijeme. Pred financijskim krahom. Najveće cijene ikad.

Ali jebiga. Čekam već 5 godina s idejom past će. A naraslo 200% od onda.

master_x gle. Da je kod nas uređeno bit podstanar, super. Ja si više ne želim priuštiti stanodavca koji dobije sinkopu i da mi 24 sata da izađem iz stana. Pogotovo ako mi dođe dijete. Nema šanse.

Tzereen čestitam Tze. Ja ne žalim ni sekunde što sam kupio stan na kredu. Samo mi žao što nisam kupio maalo veći kad je bio dostupan. Jbg. Živio sam kao podstanar dosta dugo, a u 9. mjesecu će biti 10 godina kako otplaćujem kredit. Ostalo još malo manje od 15. Nekako se gura, ali s druge strane je zadovoljstvo doći u svoje. (Iako teoretski dok ne otplatiš zadnju lipu i nije tvoj... 😃).

Flipper Iako teoretski dok ne otplatiš zadnju lipu i nije tvoj

Teoretski i praktično JE tvoj jer se možeš posrati na sred kuće i nikome ne odgovarati.

Tvoj je, ali si dužan banci. Nije drek nego se pas posrao.

Tzereen da, mislio sam sarkastično. Nikad lošije vrijeme. Pred financijskim krahom. Najveće cijene ikad.

Prvo, čestitke, neka si pronašao konačno svoju gajbu. 🙂 (da, nije tvoj dok nije otplaćen, no realno, dokle god si pod tuđim krovom uvijek ćeš morati platiti pa bolje plaćaj sebi)
          Drugo, cijene jesu najveće, no ne vidim scenarij gdje mogu ići puno dolje imajući u vidu ogromni porast troškova izgradnje stanova, mogućnosti da stranci mogu bez problema kod nas kupiti nekretninu i općenito problem prevelike potražnje u odnosu na ponudu. Starogradnji jesu cijene prenapuhane trenutno i tu će biti prostora za korekciju, no za novogradnju jako teško - em je kronično nema, em je vrlo skupa za izgradnju. U najboljem slučaju cijene će ostati jedno vrijeme tu gdje jesu pa će nastaviti rasti.
          Treće, ako ideš na kredu, probaj dobiti što dužu fiksnu kamatu. U narednim godinama će zlata vrijediti.

@Tzereen čestitke na kupnji stana!

@Deadwalker osim troškova izgradnje cijene stanova dižu i stranci koji kod nas kupuju nekretnine i kojima je ova cijen a skroz OK za razliku od cijene koju plaćaju u svojim državama. Negdje sam pronašao informaciju (ne mogu pronaći gdje) da je kupac svakog trećeg stana u Hrvatskoj stranac. A da ne govorim o kupovini stanova u Zagrebu isključivo radi najma gdje se isto nabijaju cijene.

Ninja Gaiden lampa 🥰❤️🥰
          I još mi je poslo i sliku Ngs2 platine 🤩🤩❤️

Nek nitko ne zamjeri na reklamiranju, al potražite "Gaming lampe" na faceu.

Ima ih par stvarno stvarno dobrih, a ide i sa slikom po narudžbi (ko ova moja).

1 / 5

Tuhy
          A koga ti jebes 3 mista kao uzeo u kinu a sam ides.

Ne farbaj nas tu na forumu

Miro da stanu kokice lijevo i cuga desno

Miro

Odi sa mnom, ćemo da se diramo na scenu gologuzog Thora 😍🤩😍

Kakav mu je ovo Spidey penis

Stigle nove igracke, Dell G3223D i Xbox Series S.

Nisam do sada nikada imao MS konzolu tako da me ovo vise veseli nego da sam uzeo PS5 😃

TITANXIS Konzola je nevjerojatno mala, znam da to svi kazu i ocekivao sam ali kada sam je raspakirao sam se svejedno iznenadio. U usporedbi sa starim ps4 pro je stvarno kao igrackica.

moschus

vjerujem da je tak.

pa to je plus šta ne?

nemoraš puno kontat gdje ćeš ga stavit i kako.

ja inače volim manjeg kućišta konzole, bolje za transport kad odeš na neko drugo mjesto.

Odlicno ako je negdje mislis nositi, meni to nije bitno ali mi je bitno da je tiha a ne kao ps4 da imam avione u sobi dok se igram 😃