danko-b
DSG. 5700 kn.
Dosta sam proučavao zadnjih 10 dana. Obišao 4-5 shopova, provozao malo i mislim da je ovo najkompletniji bajk u tom cjenovnom rangu. Oprema je fakat super. Btw, da, svijetla se skidaju u sekundi i idu sa mnom uvijek. Znam da se sve živo krade s bicikala. A i sami bicikli. Tak da bude za sad u stanu, hahaha. 🤣

Baš bi mogo probat žičaru. Da usporedim s onom u Njemačkoj od predprosle godine. Volim taj thrill. Lani sam bio na ziplineu. Prije skakao bungee u Šibeniku.

TITANXIS
thanks buddy. Da, s vremenom fakat skuzis da je dobro malo poraditi na sebi. Zbog sebe samog, naravno.

Tzereen
    Onda ti nemas problema s visinom, zicara bi ti bila kamilica...
    Ja sam uzeo svoj bajk prosli DSG-u kod bundeka,kazem prosli jer su mi ga ukrali kod Avenue Malla usred bjela dana vezanog pored kamera. Imao sam ga tek pol godine.
    Sad ovaj kaj imam sam kupio u zalagaonici.

Tzereen Ja se kao gospodin vozim na Sljeme, autom. Svi mi se miču, a pješaci i biciklisti skaču i skreću u provaliju kad ja dolazim. 😄

Tzereen Prije skakao bungee u Šibeniku

I ja skočio, ali prije nekih 11 godina, kad sam bio malo mlađi i luđi.
      Žičara je smijeh prema bungie ju, žešća kamilica....

Danas bio u Hercegovini (Kiseljak) pa kupio patike na popustu izašle me oko 80 hercegovačkih maraka što je oko 40 eura ! Odličan deal 😉

Ne mozes ti nikako bez da nacionalisticku provokaciju ne ugradis u svoj post. Cak ni u ovako naocigled benignoj temi.

Garrus_V

Kakve veze ima USA Polo Patike s nacionalizmom 🙄

Možda bolje da sam kupio Diadora il' Kappa pa bi ti "pasalo" 👀

Edit : da ne odem u spam kupljena kada za novi WC

lars82
          svaka cast, ja brijem da bi se ja onesvjestio u zraku.