e a kakve je kvalitete materijal na stickovima? jesu li poboljšali to? znam kad je izašao ps4 kontroler pa to nije bilo tak kvalitetno i počelo se ubrzo čohati tak da sam odmah u startu uzeo i zaštitne gumene kapice i još su gore, origigi je uščuvano. bilo je navodnih poboljšanja kroz sljedeće serije kontrolera ali sony stalno testira te materijale i na kraju ispadne lošije. one originalne palice za analog dualshock sa prvog ps1, e to je bilo nepoderivo. i sama plastika kučišta osim kaj je izazivala poplavu.
Što ste zadnje kupili ili dobili?
AbelKOsMos A đe je stil kejs?
Torgue
Nema
AbelKOsMos Šteta
Torgue
Bogami...jebeno izgleda, ali nisam ni ocekivao da ce ga ovi ovde navuc, pogotovo s obzirom na cenu (55).
AbelKOsMos Šta je iznad Chrone Crossa?
I onda posle ovoga Resi 3, Omega boost, Dino Crisis 1 i 2.
AbelKOsMos
A odakle si uzeo?
Ja se još nadam da će Infomark poslati steelbook hahahah.
Solid_Snake hoće.
Tzereen
Ma ljubim te Tze <3
Solid_Snake
Ma ja sam na Malti tako da za vas jos uvek ima sanse.
Srecno.
Nexus pa imaš u postavkama da je mikrofon uvijek ugašen kada upališ konzolu.
https://www.howtogeek.com/743320/how-to-auto-mute-your-dualsense-controllers-mic-on-ps5/#:~:text=Set%20a%20DualSense%20Controller%20Mic%20to%20Mute%20by%20Default&text=From%20the%20Settings%20menu%2C%20scroll,shows%20%E2%80%9COn%E2%80%9D%20by%20default.
Sve odlično, samo nemoj ovaj Destruction All Stars ni ubacivati u konzolu.
Ozbiljno, kolegijalni savjet ako nisi pratio moje postove. Igra je zapravo "demo" i nedovršena bez sadržaja. Gameplayu fali puno mehanika, grafika ok ali nezanimljivo i nije vrijedno ni 5 minuta.
Pogotovo uz ovakve naslove koje imaš ispred sebe.
Sve sama klasa i top.
Samo polako sada
- Uređivano
Znam za Destructions, ne želi ga nitko ni kao poklon. Odbili su mi ga i u pawn shopu za 20kn. Na prodaju ide i Miles Morales jer sam ga prešao na četvorci, a vjerojatno i FIFA jer je hejtam i kad krenem igrat sportske simulacije onda ne igram ništa drugo. Nije bilo drugog bundlea, a znali su da ću se te tri igre riješiti odmah pa ne ispadam šupak što prodajem poklon.
Mlati se Returnal. Što je je, dobra je roba.