Naručio upravo dbrand Darkplates za PS5.

Ne mogu više gledat tu nakupinu hepatitičnih govana ispred sebe.

wooddiebone

Dobro si me sjetio za njih. Evo i ja naručio ovakvu kombinaciju.

Ja sam all matte black uzeo.

Daleko je to još uvijek od ovog savršenstva

Prva, druga i četvrta su u vitrini, pridružila se i treća u Witcher serijalu.

Shadow and Bone sam pogledo seriju i sasvim je ok, pa reko da piknem knjigu.
    Korice super, onak pozlaćena slova i pozlaćeno sa strane.

Zapilio se u A Trouble with Peace od Abercrombiea, korice perverzija, kupio bih samo da stoji na polici.
    Ovak, strpljivo čekam prijevod, odnosno,, naše izdanje.

Tuhy Prva, druga i četvrta su u vitrini, pridružila se i treća u Witcher serijalu.

imam ih svih 7, samo bih trebao i procitati

Kako mene razvali u centar za nervozu kad jebene izdavačke kuće odluče na jednu od knjiga iz nekog serijala stavit drugačiji spine.

wooddiebone prije su me slicne stvari sekirale, ali sada se pravim da meditiram ili uvjeravam sam sebe da mi nesto ne smeta. Pokusaj, uspjeva, sve te manje nervira u zivotu.

Došla dva kapitalca. PS5 i M1 Air.

weky
        Ispalo me u iStyle 8k sa starim uređajem kojeg sam se riješio. Sasvim ok.

Počastio se novim tenisicama. Sada više ne moram bos hodati. Inače, Shoebedoo ima velike popuste trenutno do 50%!

Nexus dobar ulov 👍
            Vidim da imaju i popuste trenutno, taman kada trebam naručiti još jednog za novu zaposlenu osobu.

prayer Sada više ne moram bos hodati.

A možda je ipak bolje da nastaviš.

prayer

Ja imam ovo dvoje iz te serije.
              Oduševljen sam sa plavima.
              Ove šarene su više vizualni podražaj, al obične Ultrarange su vrh vrhova. Ne znam jesam ikad udobnije tenisice imao.

Ove moje sigurno nikad nece dobiti nagradu za najljepse tenisice ali su nevjerojatno udobne . Prosle sam kupio prije godinu i po nakon sto sam konstantno nosio tenisice tipa stan smith ili starke i mislim da se nikad vise moja noga nece moci na takvu obucu dugorocno vratiti. Doduse, vjerojatno je kriva i pretilost tbh. Uglavnom, prosli tjedan na akciji ulovio adidas ultraboost 5.0, nisu lijepe ali za nogu raj.

prayer

Primjetio sam dvije mane, obe imaju veze sa džonom.

Prvo, bijeli je i vidi se apsolutno svaki kurac na njemu i treva ga brisat konstantno.

Drugo, sama spužva džona overhanga preko gume koja je na dnu i vrlo brzo ćeš počet primječivat da se spužva oštećuje po rubovima.