Što ste zadnje kupili ili dobili?
- Uređivano
yakuza_stinger Ima jedan što ga stalno prodaje ako nije prodao, nije preskup s obzirom na kolekcionarsku vrijednost. Samo, taj je imao napajanje na nezgodnom mjestu pa je bilo pregrijavanja.
Evo ga
https://www.njuskalo.hr/ps1-konzole/ps1-scph-1002-oglas-18513688
Trophy
nisam puno popratio u vezi te male konzole tak da ne znam puno a mene samo zanima jel se na tu konzolicu može spojit stari originalan kontroler ili je to ipak premalen port da ne može fzički se umetnut i rade li ona 3 gumbića odnosno imaju li kakvu funkciju, mogu li se barem pritisnuti ili su samo zakeljeni na kućište a mislim jedan mora imat funkciju da se ukljući konzola?
ikral jeben ulov...nije tolki problem ni vanjsko stanje koliko laser...na večini ps1 je laser u banani...
Čipiranje radim ovako i onako i to mi nije problem. A zamjenski laseri su loši.
Uzela se Ghost of Tzeshima.
ThaUrban Nisam ziher jel Hideoo već odgovorio za mene, ali manje više da. Planirao sam kupiti drugi PS4, te sam tu informaciju pustio u javnost i kroz 2-3 mjeseca sam imao 3 nove konzole. Jedini problem o kojem nisam razmišljao su televizori. To je sljedeće na meti.
Trofeji? Nisam siguran da kužim kakve veze imaju 4 konzole s trofejima?
Gdje ima kupiti turbo kontroler imaš kakav dobar za preporučiti
HideooKoojima Ebay. Ja imam Hori-a. Svi vele da je najbolji. Platio sam ga između 40-50 funti prije 2-3 godine.
Brijac 4 konzole?
Ok, dosad ih nisam imao nijednom sve uključene odjednom. Dvije odjednom najviše. Nemam ni toliko HDMI ulaza na televizoru.
Uzmi ovaj dio u obzir:
ThaUrban Planirao sam kupiti drugi PS4, te sam tu informaciju pustio u javnost i kroz 2-3 mjeseca sam imao 3 nove konzole.
Sve od prijatelja koji nisu imali vremena za igru ili recimo viper koji je prelazio na PS5. Recimo Verdun. Mogao sam boostat sam sa sobom. Ja protiv trojice i raditi killove. Sva sreća pa sam imao škvadru za taj boost.
FYI, imam ti lika na discordu koji posjeduje 19 PS3 konzola.