TexasFlood Da. Kad si na separatoru to traje cca sat vremena u odnosu na davanje krvi. I na separator mozes 10-11 puta godisnje. Bar je za muske tako , nisam siguran jel i za zene isto. Osim sto pomazes ljudima doniranjem krvi i plazme , kad skupis 30 (muski, a zene 20) davanja imas besplatnan ZET prijevoz. Takoder , na 35 davanja ( muski , a zene 25) imas besplatno HZZO dopunsko zdrvavstveno osiguranje. Cak se dugorocno i isplati ( makar ne radim to zbog toga).

Nakon 36 darivanja krvi imaš besplatno dopunsko koliko znam.

Godišnje se može 4 izvući, nekih 9 godina i eto.
    Zato savjetujem mladima da zdravo žive i hrane se, počnu darivati što prije.
    Sa 27 godina ukoliko sve ide bez problema imaš free dopunsko.
    Nije nešto tih 70 kn ali dobro dođe a budeš i zdraviji jer se krv obnavlja.

TexasFlood A nije jebiga, treba sat vremena bit na igli svaki mjesec. Kudos svim davateljima, dobar je osjećaj kad znaš da si nekom pomogao.

Naletio u zalagaonici, novo, zapakirano, Darth 350kn, Boba 290kn.

Evo sad me tjeraš da idem Legiće vaditi...

Deadwalker Mogu samo reći Zalagaonica Dubrava (nije reklama), kaže čovjek da ih dobivaju svakodnevno.

greyback
        u tvojim godinama bilo bi bolje da je prinova dijete a ne konzola

1 / 2

Transparent bumper/glass shiled za S21U

Najnoviji ulov, serija 9 (bez parallel porta) sa čipom koja čita sve iz prve. Mislim da ostaje u kolekciji zbog stvarno odlične očuvanosti.

ikral Čim vidim sliku u glavi mi je onaj kultni startup zvuk, nevjerojatno.

buz Samo zbog toga ga se isplati imati 😄