Tzereen moja konfa je bila 1800 eura, i evo neki dan vidio da je graficka na zasebnoj prodaji dostupna po 1121 euro, a radi se o RTX 3070 gigabyte OC modelu...da idem sad sastavljat zasebno PC kostalo bi puno vise...

oxi najs 100 eura. ove 300tws su sad na popustu za 666 kuna sa 1100 i nešto
sad cu ti poslati na watsapp zašto ne mogu potrošit tih 666 kuna

Tzereen nije loše uzet neki prebuilt doduše oni tamo uvijek stavljaju lošije komponente nego kad bi si sam sastavljao, ali u današnjem vremenu će te sve izaći skuplje nego što vrijedi. Da ja sad sastavljam komp sastavio bih sve osim grafe, a grafu bih kupio ili na njuškalu ako se nađe ili na amazon.de ako se povoljno ubode. Ili bih čak pričekao do sredine 2022 kad piše da će ove grafe pojeftiniti odnosno bit će dostupnije što će utjecati na smanjenje cijena u konačnici. Navodno nam Nvidia sprema RTX 4000 seriju krajem rujna, ali njihova dostupnost će opet biti upitna. Ako uspijem ove godine ubost 3080 ili 3070 bit ću zadovoljan sigurno par godina. Jer realno ako sa 2070 Super mogu drapat igre na high/ultra na 2k s ovim neće biti problema.

Cpl_Darac ma ako ću samo nadograđivati, naravno da će ići komponenta po komponenta. Volim se sam igrat s tim. Poseban je to gušt.

I definitivno će veliki naglasak biti na RGB-u i prozirnim elementima.

oxi imam već duze vremena uzeti wireless sluske a kabel mi fakat smeta. htio sam ti uzeti xioami koje sam kupio @meeshmorp ali više nisu na popustu :< pa sam mislio piknuti gigachat JBL ali qrac. vidla si watsapp 🙂 zali bože.

Tzereen ma pusti me u kurac tek sam se probudio. Tek sam sad vidio da su to velike
          u biti ne to sam htio. sta brijem

ja sam htio earbuds basic 2 od xiaomi. to je to jel. Manje ispadaju.

Tzereen naravno, aktivno pratim pc building od 2019 i mogu ti reći da sam ovu godinu sastavio 3 kompa frendovima, popravio komp susjedi i kolegici s posla i naravno svojega stalno nadograđujem. Baš je poseban gušt, pogotovo kad sastaviš build i od prve sve radi. Sretan si ko crv u jabuci 😃

fensisuperstar
            Dečku kupila Over-Ear Bluetooth Lenovo HD200 da ga iznenadim jer ne voli žice, danas mi dolaze, možda si ti mislio headset nešto takvo?

Najbolja firma u HR mi kupila <3

Do sad sam bio na first gen iPhone SE pa će mi ovaj 13 Mini idealno pasati jer je taman malo veći od ovog starog.

Xiaomi Air Fryer

Još ga treba isprobat

Dobio sam 750 Activisionovih igara na Game Passu.

Brijac ja sam 6 godina imao prvu generaciju SE-a, i prebacio sam se na 12 mini. Prezadovoljan sam.