Što ste zadnje kupili ili dobili?
oxi JBL T115TWS ili JBL LIVE 300TWS ?
fensisuperstar JBL Tune 125TWS
oxi najs 100 eura. ove 300tws su sad na popustu za 666 kuna sa 1100 i nešto
sad cu ti poslati na watsapp zašto ne mogu potrošit tih 666 kuna
- Uređivano
Tzereen nije loše uzet neki prebuilt doduše oni tamo uvijek stavljaju lošije komponente nego kad bi si sam sastavljao, ali u današnjem vremenu će te sve izaći skuplje nego što vrijedi. Da ja sad sastavljam komp sastavio bih sve osim grafe, a grafu bih kupio ili na njuškalu ako se nađe ili na amazon.de ako se povoljno ubode. Ili bih čak pričekao do sredine 2022 kad piše da će ove grafe pojeftiniti odnosno bit će dostupnije što će utjecati na smanjenje cijena u konačnici. Navodno nam Nvidia sprema RTX 4000 seriju krajem rujna, ali njihova dostupnost će opet biti upitna. Ako uspijem ove godine ubost 3080 ili 3070 bit ću zadovoljan sigurno par godina. Jer realno ako sa 2070 Super mogu drapat igre na high/ultra na 2k s ovim neće biti problema.
fensisuperstar uzela sam ove jer mi se sviđaju i trebaju, i cijena je ok mada su malo skupe al ok, ali zašto bi ti uzimao budse?
oxi imam već duze vremena uzeti wireless sluske a kabel mi fakat smeta. htio sam ti uzeti xioami koje sam kupio @meeshmorp ali više nisu na popustu :< pa sam mislio piknuti gigachat JBL ali qrac. vidla si watsapp zali bože.
fensisuperstar ali zašto budse, ne over ear wireless
- Uređivano
Tzereen ma pusti me u kurac tek sam se probudio. Tek sam sad vidio da su to velike
u biti ne to sam htio. sta brijem
ja sam htio earbuds basic 2 od xiaomi. to je to jel. Manje ispadaju.
- Uređivano
Tzereen naravno, aktivno pratim pc building od 2019 i mogu ti reći da sam ovu godinu sastavio 3 kompa frendovima, popravio komp susjedi i kolegici s posla i naravno svojega stalno nadograđujem. Baš je poseban gušt, pogotovo kad sastaviš build i od prve sve radi. Sretan si ko crv u jabuci
fensisuperstar
Dečku kupila Over-Ear Bluetooth Lenovo HD200 da ga iznenadim jer ne voli žice, danas mi dolaze, možda si ti mislio headset nešto takvo?
Dobio sam 750 Activisionovih igara na Game Passu.