oxi imam već duze vremena uzeti wireless sluske a kabel mi fakat smeta. htio sam ti uzeti xioami koje sam kupio @meeshmorp ali više nisu na popustu :< pa sam mislio piknuti gigachat JBL ali qrac. vidla si watsapp 🙂 zali bože.

Tzereen ma pusti me u kurac tek sam se probudio. Tek sam sad vidio da su to velike
    u biti ne to sam htio. sta brijem

ja sam htio earbuds basic 2 od xiaomi. to je to jel. Manje ispadaju.

Tzereen naravno, aktivno pratim pc building od 2019 i mogu ti reći da sam ovu godinu sastavio 3 kompa frendovima, popravio komp susjedi i kolegici s posla i naravno svojega stalno nadograđujem. Baš je poseban gušt, pogotovo kad sastaviš build i od prve sve radi. Sretan si ko crv u jabuci 😃

fensisuperstar
      Dečku kupila Over-Ear Bluetooth Lenovo HD200 da ga iznenadim jer ne voli žice, danas mi dolaze, možda si ti mislio headset nešto takvo?

Najbolja firma u HR mi kupila <3

Do sad sam bio na first gen iPhone SE pa će mi ovaj 13 Mini idealno pasati jer je taman malo veći od ovog starog.

Xiaomi Air Fryer

Još ga treba isprobat

Dobio sam 750 Activisionovih igara na Game Passu.

Brijac ja sam 6 godina imao prvu generaciju SE-a, i prebacio sam se na 12 mini. Prezadovoljan sam.

fensisuperstar imam iste, meni super. Minus je što gube signal kad si u većim skupinama ljudi, a mobitel je u džepu traperica. Moram ga držat u džepu od jakne ili bilo gdje iznad struka. Ne znam je li tako s drugima.

Fenix ja ne idem nikad u velike skupine ljudi tako da mi to nije problem. A primarno ih zelim koristit dok se šećem vani i dok budem radio. Na poslu dosta često moram voziti papamobil po kampu dok sam kontrolor i dosta često primam pozive sa recepcije i onda moram zaustavljati papu i javit se a to mi je sve gubitak vremena. Sviđa mi se to što samo ubacis slusalicu jednu u kutiu na punjenje i automatski imas mono na jednu slusalicu. To mi je bas top. Htio sam si ih uzeti prije jos nakon što sam ih kupio frendici pa im je cijena svugdje skočila preko 250 kuna pa sam izgorio i sad vidim opet su na sniženju a to mi je 15 minuta do poreča autom. reci mi samo dal si ih pokusao povezati sa PCem preko BTa?

fensisuperstar Te i ja imam, jako zadovoljan. Doduse to su mi prve bezicne pa ih nemam sa cime za usporediti. Ali ono sto mogu reci da sam
            znao flaksati cijeli dan , ispale mi dvaput. Nisam imao gubljenje signala ni jednom zasad.