novi xbox wireless adapter za PC, tako da ne moram ovaj iz minkena nosit za osijek xD

Kupio AC: Unity za 12kn. Na XSX sad radi na 60 FPS-a, a preskočio sam igru. Vidjet ćemo nakon Valhalle može li se ovo igrati.

Flipper odigraj, igra je odlična. Najbolji parkour u Ac igri ikad

doctorfreak Ja sam na prvon normal prelasku sa claire ubio svakog protivnika u igri i jos mi je ostala hrpa municije za jaca oruzja. Ako ne pucas u prazno, lovis headshootove i koristis bombe za vece grupe, ne bi trebao imat problema.

Nedjelja je stvorena za trošenje...

Charging station i naravno MK11 Ultimate..

@Tuhy hvala ❤

Skoro sam pitao otkad se Jadran galenski prebacio u tech vode.

Cpl_Darac

trenutno build ovako izgleda, neki klasični vaporwave, zaboravio sam da nemam fotku iznutra, kasnije ću staviti kad se vratim s posla. Sviđa mi se što corsair LL venitlatori nisu bučni, a u kombinaciji sa icueom fkt imaju brutalne efekte.

Tzereen tipkovnica je hyperx alloy core membranska. Ima preko 10 modova rada i fkt dosta boja, volim kad mogu odabrati jednu statičnu boju a ne rgb puke. Mis cu uskoro zamijeniti imam ga vec 2 godine i vec je dotrajao, nije mi bas ergonomski dobar za ruku jer je plosnat. Rijec je o Eshark Shinai mišu.
      Prezadovoljan sam sa 4000D airflow. Prije toga sam imao nzxt h510 (pecnicu). Temperature sa vodenim hladenjem su mi oko 40-45 stupnjeva (ryzen 7 3800x). Sviđa mi se sto nije preveliko kuciste a opet ima zatamnjenu staklenu stranicu plus dobar airflow. Jedina mana je što gore ne stane 280mm vodeno, tj. stane ali mora biti neki niži RAM. Ali sa prednje strane ide 360mm bez problema. Dugo sam gledao to kuciste jer prije svake takve investicije dobro proucim sto kupujem. Dvoumio sam se izmedu 4000D i Be Quiet 500DX koje je čak i bolje što se tiče airflowa i temperatura ali mi je bilo za 300kn skuplje. Pa sam tih 300 kn stavio u vodeno hladenje

Tzereen pardoncek, ali capellija ne bus videl.. Jednostavno je, brat mi je kreten, radi u Austriji i rekao mi je da su na popustu gore corsairova vodena. Ja mu u petak napišem daj uzmi onda 360mm cappeli jer sigurno će me ispasti jeftinije nego kod nas. I lik umjesto capelli uzme H150i rgb pro xt. Kad mi je donio bio sam lud, kaže lik gledao sam cijenu u ducanu i taman lik dođe i uzme mi pod nosom. Jer je lik gledao umjesto da je uzeo odmah. Ali ajde bolje H150i rgb pro xt nego arctic zračni cooler. Ne velim da su loši, ali što se tiče estetike i hlađenja vodeno kida. Kasnije slikam iznutra.

Cpl_Darac Ali da nije sve tako sivo, efekti na bloku od pumpe izgledaju dosta lijepo. Corsairov logo i ispod lagano osvijetljeno piše Corsair mogu reći dost dobro. Icue čini čuda.

Cpl_Darac Da, baš ga gledam. Ima 16 ledica. Nije loše. I izgled i performanse.

Jel imaš i RAM-e njihove?

Ak ćeš slikat sa strane unutrašnjost, daj jednu i zatvorenu da vidim kak izgleda s tim tamnim kaljenim staklom?
            Btw, kojeg ćeš miša piknut sad onda? DarkCore? Scimitar? Glaive?

Tzereen nemam nažalost, ali me već novci svrbe da ih kupim jer sa sa trenutnim Kingston hyper x fury nemrem dobit tak lijepe efekte. Pa koristim Open RGB za matičnu, grafu i taj RAM. Još se dvoumim između Dominatora ili Vengeance pro rgb 3600mhz, sad sam na 3200, pa da ne bude da sam ih kupio samo radi izgleda xD. E ne znam još, s miševima sam slab. Neke preporuke?