JoelDrake Flipper Uživaj, jel upola dobar kao što sam pričao, poslije mi zahvali 😂😂, Once You Go Perfect Black, You’ll Never Go Back, @Miro sada je na tebe red a Flipper što je bio na forumu je bio!
Miro JoelDrake Pomalo Ako i uzmem vjerovatno ce biti 55 Ali nije me brige jos i jos nema kod mene u zadru tako da nemogu karticu provuci🤣 Ali da doden i u ducani naletim na 55 ispod 7000 mislin da bi bio insta buy
Flipper JoelDrake jebes mi sve, stvarno druga dimenzija. Gledam Netflix. Dolby Atmos i Dolby Vision čudo. Još nisam kalibrirao ništa. Slika čudo.
fensisuperstar dobio sam Frostpunk od @Garrus_V brate toliko sviježe ubrano da se ljuljačka još uvijek ljulja
Nocna_Mandragora Našla sam si PlayStation čarape na dječjem odjelu; taman moja veličina (imam mala stopala). 😄
Deadwalker Heat 11” model, skoro uzeo i 12,9”, no kako sam prvo razmatrao Air model, ipak mi je bio preskupa opcija.
fensisuperstar moj sin baš voli peppu pig gledati. Nebitno jel gleda na talijanskom engleskom ili HR njemu je super. Bio u trgovini i našao gdje prodaju. Prvo sam kupio Georgea i rekao je tata kako je lijepi i grlio ga i reko mi tata volim te i ljubio me ful puno po obrazu i spavao sa njime i jučer otiđem i nađem peppu i donesem i samo ih je stavio jedan pored drugog I reko:"A TATA A GDJE SU MAMA PIG I TATA PIG?" Znači urlao sam. moje malo <3
Nocna_Mandragora Nije baš zabavno kada trebam kupiti novu obuću. 😅 Kalupi su se s godinama povećali i često mi broj 36 bude prevelik. I onda obično odem na dječji odjel i kupim si broj 35. Najlakše mi je kupiti tenisice ili nešto na vezanje (jer si to onda mogu "stisnuti" uz nogu), a sve što je na neki način otvoreno ili s visokom petom mi pada s nogu. Npr. balerinke kupujem na dječjem odjelu. Ispadne me jeftinije ako ništa drugo. 😄
Picek darkfenix ček, meni si se smijao za tenisice. Ubuduće pitaj jel ima muških 🤣 Al ajde, djeluju dosta udobno tak da mogu proći samo zbog toga.