Picek @Flipper uzeo sam ga prije mjesec dana (isto 65" C1) i TV je bomba, bit će zadovoljan i zadovoljen, barem što se gaminga tiče.
DarkPunisher Flipper Morat cemo napravit neki 65C1 klub ovdje, ima nas dosta vec 😃 Cestitke, napokon 🙂
Fico foggy Imam averziju prema LG-u otkad mi je prošli krepao 2 godine i 2 tjedna nakon kupnje. Jel se usudio krepati kad si mu zafitiljio kontroler u ekran? 🤣
foggy Fico E ne ne, da ne bi bilo zabune, zafitiljio sam ga u onaj Sony Xf9005 😃 (star 2mj) LG sam imao prije prošlog Samsunga, običan Full HD, i bilo sve super do navedenog perioda kad mi je samo najednom pol ekrana odlučilo postat crno 😃
Zero Flipper Čuo sam da se pikseli gase kad je mrak. Stvarno mrak! Anyway, htjedoh reći toooooooooooo Flip!: p
JoelDrake Flipper Uživaj, jel upola dobar kao što sam pričao, poslije mi zahvali 😂😂, Once You Go Perfect Black, You’ll Never Go Back, @Miro sada je na tebe red a Flipper što je bio na forumu je bio!
Miro JoelDrake Pomalo Ako i uzmem vjerovatno ce biti 55 Ali nije me brige jos i jos nema kod mene u zadru tako da nemogu karticu provuci🤣 Ali da doden i u ducani naletim na 55 ispod 7000 mislin da bi bio insta buy
Flipper JoelDrake jebes mi sve, stvarno druga dimenzija. Gledam Netflix. Dolby Atmos i Dolby Vision čudo. Još nisam kalibrirao ništa. Slika čudo.
fensisuperstar dobio sam Frostpunk od @Garrus_V brate toliko sviježe ubrano da se ljuljačka još uvijek ljulja