Probal sam davno pizzu s ananasom, bio sam sa starcima u Getro-u, bila je neka degustacija, simpatična (tada teta, a vjerojatno je curka imala 20 godina 🙂) mi je dala da probam, ja mlad, naivan i gladan, probam.
A kad ono, gore neki krumpir nekog čudnog okusa, a kasnije saznao da je ananas.
S obzirom da se i danas sjećam tog detalja, to govori da još uvijek nisam spreman prihvatiti ananas na pizzi. 🙂

TITANXIS Može izać jedino prava pizza iz krušne peći a ne iz onog pleha na plin.

Evo kupio Diablo 2: Resurrected, iskoristio BF popust.
Ne volim financirati tvrtke koje imaju očito hrpu izrabljivanja radne snage unutar vlastitih redova (da ne komentiram sve ostalo), no jbg, nostalgija je bila jača od mene 🙁
Zamislio sam si da se odužujem Blizzardu za bezbroj sati koje sam kao klinac proveo u dvojci putem piratske verzije u periodu dok su radili jebene igre.

Flipper i meni se čini. Nadam se da će se s novim vodstvom stvari temeljito promijeniti i da opet počnu raditi jebene igre.

Igrom slučaja se našlo danas oboje na mojim vratima. Pošto preferiram handheld, grip mi je must have.

No sad najvažnije pitanje, koja je igra bolja? Let's Go Pikachu ili Brilliant Diamond?

Oboje su bolje. Oboje su bolje od Ghost of Tsushima. 😂

prayer Igrom slučaja se naslov danas oboje na mojim vratima.

Giphy - calculating the hangover GIF

Jebeni mobitel 🙁

Jucer uze Ghost of Tsushima DC 🥷

Ne mora ni služit ko držač za joystick, jeben je sam po sebi 🤩🤩... I ogroman je, jbte, mislil sam da je manji

Na kaj ja lovu bacam... 🙈😃😃🥰🥰

Dosta mi je poguranih kabela u stražnjem panelu.

Uzeo sam sestri za Božić, al razmišljam da nekaj drugo poklonim, a ovo si ostavim.

Tzereen Hawaii pizza je nešto najbolje kaj postoji.

prijatelju, mislim da si se ti zabunio
        kad su ti rekli za to mislili su na havajsku picu, ne pizzu :-)

kad sam vidio da je zadnji komentator u temi tzereen, pomislio sam da je napokon kupio tv.

lazna uzbuna 😛

Kako je svima stalo do mene... ❤️