Tzereen ali da se spomene beefsteak s brusnicama, ala-wild s jabukama ili pašticada sa suhim šljivama onda je to vrh kombinacija.

    Tzereen Ja sam iz Samobora i tek sam prije par mjeseci prvi put bio tam i to sam jeo. Top tier stari moj.

    Tzereen bio sam u Gabreku puno puta i probao vepra s brusnicama, mogu reći da je stvarno bilo vrhunski.

    Jebemu, sad sam gladan... Iako me još drži Teriyaki od sinoć.
    Znači, ima ovdje i hranoljubaca!! Nice, nice...

      Tzereen teriyaki! Bas danas radim teriyaki piletinu s rizom i povrcem uffff dada

      Tzereen Jao, odličan vepar s brusnicama i čilijem u krčmi pri Gabreku u Samoboru. Ufff, ufff...

      Vrh, top topova!!!

      A ona njihova juha od gljiva... ajma... božanstveni okus

        Torla Juha je bas vrhunska, i morate probat teletinu u umaku od gljiva zapecena sunkom i sirom...sline mi cure

        A da imamo FFA druženje kod Gabreka rađe?? 😃

          Tzereen A da imamo FFA druženje kod Gabreka rađe?? 😃

          Ja sam za

          Ok. Briga me.

          @Flipper Sutra isprobavamo. 😆 Bit će debakl 100%.

            Jednu miješanu napravi da vidim. Vidim da se tu prijeti nekim 🍍 na pizzu. 🤮

            Ja sam davno probao s ananasom i bila je odlična. Isto tako plodovi mora, jedno vrijeme sam samo to naručivao. Sad se držim one, što jednostavnije to bolje. Ima pekara tu blizu što prodaje vrh tijesto za 6 kn tako da više ne mijesim, a gore samo umak s bosiljkom, sir (prvo sir) šunka (ne za pizzu već ona bolja), smeđi šampinjoni, možda par šnita kulena, masline barem 6 komada i ljuti feferon ako tko voli. Završim s malo origana i 15 min na 210°C dok tijesto odozdo malo dobije boje. Peći na papiru, naravno. Karapandža out.
            Na temu, dobio kaznu za parkiranje prvi put u životu a vozim 30 godina. Je.