Što ste zadnje kupili ili dobili?
Jebemu, sad sam gladan... Iako me još drži Teriyaki od sinoć.
Znači, ima ovdje i hranoljubaca!! Nice, nice...
Tzereen teriyaki! Bas danas radim teriyaki piletinu s rizom i povrcem uffff dada
@Tzereen Ima hranoljubaca uvijek na FFA, ne znam otkud pomisao da nema.
Torla Juha je bas vrhunska, i morate probat teletinu u umaku od gljiva zapecena sunkom i sirom...sline mi cure
Ma odite fkurec, ne idem više u temu
A da imamo FFA druženje kod Gabreka rađe??
Jednu miješanu napravi da vidim. Vidim da se tu prijeti nekim na pizzu.
Ja sam davno probao s ananasom i bila je odlična. Isto tako plodovi mora, jedno vrijeme sam samo to naručivao. Sad se držim one, što jednostavnije to bolje. Ima pekara tu blizu što prodaje vrh tijesto za 6 kn tako da više ne mijesim, a gore samo umak s bosiljkom, sir (prvo sir) šunka (ne za pizzu već ona bolja), smeđi šampinjoni, možda par šnita kulena, masline barem 6 komada i ljuti feferon ako tko voli. Završim s malo origana i 15 min na 210°C dok tijesto odozdo malo dobije boje. Peći na papiru, naravno. Karapandža out.
Na temu, dobio kaznu za parkiranje prvi put u životu a vozim 30 godina. Je.
- Uređivano
jebate. dan prije izlaska igre odem vidit na web sancte jel imaju igru očekujući da je sto posto nemaju, pa ću tako sebi potvrdit i opravdat digitalnu kupovinu, nespavanje i igranje od 00:00, . . . kad na kraju ne da su imali igru, nego su imali i ovaj edition šta si ti nabavia (i to po relativno maloj cijeni (mislim da je bilo oko 550kn)), i ja odma naravno izlupa tipkovnicu i naručia. i ujutro mi šalju mejl da ništa od toga. a stvarno je izgledalo predobro da bude istinito.
uglavnom, sad znam šta sam propustia. ljut sam. tuhy je kriv. : (((
Ako te zanima možda još uvijek imaju na lageru, ja sam od njih uzeo, ali da ako je bilo u sancti 550kn to je onda kriminalno jeftino bilo :/