Što ste zadnje kupili ili dobili?
To je neko doživljeno iskustvo da ga jebeš
U The Officeu Dwight Schrute kaže Michaelu kad kupuje kuću.
- Uređivano
Fico blagoslovljen budi. Bez sarkazma. Danas cistim stol od decka, u tipkovnici hrane za troclanu obitelj, ispod laptopa i coolera srecem tu istu troclanu obitelj pauka, casu na pola punu cedevitom koja se zaljepila za stol koju sam spatulom doljepljivala, salica od kave, po podu ispod kikiriki i one bucine sjemenke, mrvice cokoladnih keksa preko kojih je uredno rolao kotacice od stolice pa se zapeklo u laminat, jos nadjem u ladicama omote od kikirikija, maxi jafa keksa, folije (to valjda za unuke cuva) i jedan tuperware sa jednom iakoristenom vrecicom caja, ljuta sam ko pas jer zna da sam extra osljetljiva na cistocu, ali eto u ime ljubavi ni prvi ni zadnji put da sklanjam. Petak je dan za generalke, jos jedno sat vremena i gotova sam.
Tldr: cistite svoje pizdarije za sobom.
oxi ali eto u ime ljubavi ni prvi ni zadnji put da sklanjam
Sorry, al sa te strane si bedasta.
Oke, nije da na mojim policama / stolu / ormaru u sobi nema prašine i bome ju ne čistim svaki dan, daleko od toga, al po ovome što si napisala, dečko ti je neuredna živina koja kurca ne pospremi za sobom te je navikla da druga budala počisti za njim i to očito debelo iskorištava.
Daj šutite. Sve ćete nas sjebat.
Tuhy da ali mene smeta kuzis, njega ne pa na kraju ja pokupim i znam da sam kreten al kad me smeta i gotovo, rekla sam mu deset puta da sklanja za sobom ali to kasnije se pretvori u nikad. Pa sam odustala od govorenja. A i malo sam previse opsjednuta cistocom svega pa eto. Namjerno ostavim dan dva da vidim ako ce se sjetit ali nista od toga.
Tzereen znam znam sve znam
Sljedeća tema molim
maverick evo stoje mi chivas i đoni volker pored kučišta
uzdravlje prijatelju
oxi Ma posao mi je vezan uz taj stol, a bome onda i hobi. I jednostavno upadne u oči čim vidim prašinu ili kad ima hrpetina toga na stolu koja mi nije potrebna i samo skuplja prašinu... Iduće na redu je (ali to tek s novim kompom) uzeti bežičnu periferiju. I nikad više kućište koje ima sedam tisuća oštrih kuteva, rezova, nepristupačnih ventilacijskih otvora itd... Samo kutija s dvije prozirne stranice i doviđenja.
Bemti život neko nema ni za običnu šljivovicu a vidi one slike gore, majke ti mile, carstvo snova!