maverick 100$ je fer cjena 😁

Za zapakirano možda i da, ali me celofan uopće ne dira, ionako sve otvorim. Za mint/like new nedam više od $40. Kad tad će se naći, sve nabavim po cijenama koje si zacrtam.

Icek mene samo zanima nekoliko igara tako da mi nije zao dati. Jos japanski bloodborne Old Hunters Edition i to je to. Samo sto je precijenjen u vraziju mater. Volio bih da dodje neko ps5 ili pc specijal izdanje remastera, isto ovako u ovakvoj kartonskoj kutiji. Za Sekiro i FF12 u slicnom izdanju bih dao ljevi bubreg, ali to su samo pusti snovi. Realno nijednu drugu igru, osim nabrojanih, za sada, ne trebam u fizickoj kolekciji.

Sorry @Solid_Snake 😋

Ja iskreno jako volim te japanske edicije sa tvrdim koricama te igrom i steelbookom/artbookom unutra. Tako su jednostavne, a opet tako lijepe. Uzeo ih nekoliko, ostale se čekaju po korektnoj cijeni.

Icek Ja iskreno jako volim te japanske edicije sa tvrdim koricama

Pa i ja. Zapravo samo takve i volim ili potpuno obicne kutije. Zvucati ce cudno, ali steelbooke ne volim. Zato sam i obecao solidu, posto znam da on voli steelbok, dva komada kad se jednom pojavim u ljepoj nasoj. Mislim da sam Densetsu ili nekom drugom sa foruma poklonio mass effect 3 steelbok prije par godina, ne sjecam se vise tko je tocno bio taj clan.

Evo i slikice! Kutija je malo bila izudarana od transporta ali je sve unutra došlo u savršenom stanju! Ne znam koje sve daske dolaze ali meni je ova boja zbilja lijepa i dosta jedistvena tako da sam jako zadovoljans obzirom da sam našao CE sa 800 na nekih 600kn! A sada se treba baciti i na igranje 😁

Ova drvena strana taman za narezat malo pod 45° i poslužit gostima. 🙂

maverick Isusa ti kako ovo izgleda bolesno dobro. Nisam lud za fizikalijama, ali ovo je stvarno predivno.

Fico nisam ni ja lud niti sam ikada skupljao igre, ali ovo i SotC & ICO sam morao ugrabiti. Tim vise sto neke od tih igara ne mozes nigdje osim na starijim ps konzolama odigrati, a mislim da ce tako i ostati, pogotovo u slucaju mgs4, ICO i og SotC.

Nije tako cool kao od mavericka, ali stigla daska 😄

someone Pas ukljucen u cijenu CE edicije ili je ekstra nadoplata?

To je poštar. Ne diskriminiraj.