gunner Nisam baš ja kupio, al kupio mi frend dok je bio gore.Jel bio u Delovom i Rodneyevom portunu? )Poslano sa mog LG-D331 koristeći Tapatalk
[deleted] Može bit ali pošto su iz Hervisa a ne od Zike Brazilca mogu im se ić naj.... majcice ako se odlepe... Udobne su ko da su napravljene baš za mene
blade Jel bio u Delovom i Rodneyevom portunu? )Poslano sa mog LG-D331 koristeći TapatalkKaže da ga je kupio u nekom dućanu naziva Trotter Independent Trading, te da su mu uz to nudili i da kupi krzneni kaput i kip Djevice Marije koji svjetli u mraku. :)
Skellington Nikad nisam imao sat, osim onih s bombonima ili onih sto se kvare u jedan dan pa evo, vidio kod frenda malo mi dao da ga i furam, odlican sat, a cijena je super
[deleted] http://www.ebay.com/itm/1TB-Flash-Drive-USB-2-0-Metal-Swivel-High-Speed-Memory-Stick-Thumb-Pen-Gift-/252256323040?hash=item3abba605e0~dWnSmq
buz Dabar® Ovo je screenshot rejtinga tvog sellera, nažalost nećeš se usrećit s tim USB-om baš. Ovo je nemoguće mala cijena, USB od 1TB košta na amazonu 744$
[deleted] Mah..Frend je to nekakvu trip kombinaciju imao i dobio ih 25 kom za sitnis..Dao mi jedan za testiranje plus nisam ni platio već sam skuzio da je govno.Gubi podatke ne može ni kopirati kak spada itd.Ako gdje u ZG naletite na to nemojte pošto znamo od kud je I od kog je..