- Uređivano
@f_i_c_o
Ne radi ti link
@Solid_Snake
E to već peh
@yakuza_stinger
Računaj da su ti tamo sve japanske stvari, iznimno rijetko ćeš naći tamo PAL ili NTSC igru.
@f_i_c_o
Ne radi ti link
@Solid_Snake
E to već peh
@yakuza_stinger
Računaj da su ti tamo sve japanske stvari, iznimno rijetko ćeš naći tamo PAL ili NTSC igru.
Solid_Snake vrijeme je da se priselis u Europu
Solid_Snake lako ti netko od nas to proslijedi. Nudim ti se ja za takve stvari.
Icek to i je japan only JRPG. Meni prejeben i opet bi ga odigrao a i posjedovao kao i recimo Snatcher i Policenauts za PS1. I jos neke importe. Racubam da bi trebali biti jeftini, ali ne znam koliko
Takve stvari se daju naći na buyee , samo nekad češ se morati malo pomučit s translate-om jer neki prodavači iako šalju u eu naziv itema stave isključivo na japanskom, npr. kad sam pogledao za London Seirei nisam našao ništa dok sam za 倫敦精霊探偵団 dobio 15-tak rezultata...
f_i_c_o istina. Tako sam jednom davno gledao auctions.jp i tek kad sam te kanjije upotrijebio, našao bi nešto. Samo se više ne sjećam koje su bile cijene.
Icek mene samo zanima nekoliko igara tako da mi nije zao dati. Jos japanski bloodborne Old Hunters Edition i to je to. Samo sto je precijenjen u vraziju mater. Volio bih da dodje neko ps5 ili pc specijal izdanje remastera, isto ovako u ovakvoj kartonskoj kutiji. Za Sekiro i FF12 u slicnom izdanju bih dao ljevi bubreg, ali to su samo pusti snovi. Realno nijednu drugu igru, osim nabrojanih, za sada, ne trebam u fizickoj kolekciji.
Sorry @Solid_Snake
Ja iskreno jako volim te japanske edicije sa tvrdim koricama te igrom i steelbookom/artbookom unutra. Tako su jednostavne, a opet tako lijepe. Uzeo ih nekoliko, ostale se čekaju po korektnoj cijeni.
Icek Ja iskreno jako volim te japanske edicije sa tvrdim koricama
Pa i ja. Zapravo samo takve i volim ili potpuno obicne kutije. Zvucati ce cudno, ali steelbooke ne volim. Zato sam i obecao solidu, posto znam da on voli steelbok, dva komada kad se jednom pojavim u ljepoj nasoj. Mislim da sam Densetsu ili nekom drugom sa foruma poklonio mass effect 3 steelbok prije par godina, ne sjecam se vise tko je tocno bio taj clan.
Ova drvena strana taman za narezat malo pod 45° i poslužit gostima.