chono StarFox_N na kraju ipak uzeo u Lesnini, jer nam se stvarno svidjela na prvu. Dobio kao popust 60% na uredaje, Electrolux neka srednja klasa i vidjet cemo kako bude. Govore ljudi koji su isto uzeli da su ok
StarFox_N chono Ha i ja sam je kupio u Lesnini. 50% popusta. Od uređaja samo perilica suđa je od Electroluxa i nakon 4 godine samo ona je krepala vrag je odnio. 😆 Naravno to ne znači da će i tebi. Electrolux radi dobre uređaje. Drago mi je da ide naprijed. 👍
Tzereen Koliko ste platili kuhinje, ekipa? Koji proizvođač iz Lesnine? Mislim da ih je 4 ili 5. Tipa, Dieter Knoll, Wellnova i slično. Ja gledao DK, Nolte, Studio Plus, Momax, Ikeu, Lesninu, Eduro, Primu i Alples.
chono Tzereen uzeli smo C'elinu sa debljom radnom povrsinom. Poprilicno je velika dosla i uzeli smo sank. Sve skupa 8milja
StarFox_N Tzereen Ne sjećam se točno koliko je moja koštala ali s obzirom da je bilo prije 5 godina i cijene su bile dosta niže to danas nije relevantno. Moja sestra je prije par mjeseci kupila kuhinju. Jedna firma tu iz Labina ( Noina Arka ) koja ih radi po mjeri. Ne kužim se u kuhinje ali navodno ta firma radi kvalitetne. 6 metara duga ( ide na U ) s uređajima 4700 eura. S time da joj je dečko radio tamo pa su dobili neki popust. Računaj 5000 eura. Ono što sam ja vidio i koliko se (ne)razumijem stvarno je top!
weky Tzereen Koliko ste platili kuhinje, ekipa? Dao sam raditi po mjeri i uzeo top uređaje, uglavnom Samsung. Mogao sam kupiti pristojan auto.
chono Tzereen ma isli smo na seoski stil, pa smo pustili malo mjesta gore, ali je dugacka, isto ide na slovo U i ima je 8 metara. Mislio sam dati stolaru da mi izradi, ali nemamo vremena za to
chono @"Genesis"#p597573 po mjeri naravno, isla je u proizvodnju. Blok kuhinje su fora, ali rijetko kad odgovaraju prostoru
Tzereen weky jebiga, vjerojatno su uzimao i kvalitetnije materijale. Mdf, kompakt, acryl, kvarc. Onda može sama kuhinja koštat i po 20 hiljada. Ali imaš baš sve kaj i kak si htio.
weky A da. Tak i razmišljaj. To je investicija za 20+ godina. Kod uređaja isto ima nekoliko stvari koje treba uzeti u obzir za lakši život.
Deadwalker Mi kako smo kupili stan u dosta dobrom stanju, kuhinju nismo trebali dirati, jedino sam zamijenio sve uređaje (uzeli Boschove + Samsung ugradbeni frižider). Računam da to neću trebati dirati barem 7+ godina. Ali da, slažem se s wekyjem, to je nešto sto bas ne želiš mijenjati kroz par godina.
chono Deadwalker fridz uzimam posebno, vjerojatno ce doci oko 2 milje, jer uzimamo onaj veliki dvokrilni sa ledomatom. Kao sto je Neno napisao, vrlo vjerojatno ce perilica fucnut, tesko da ce indukcijska, pecnica ili napa. Cemo vidjet, imam jos troskova i nemogu si trenutno priustit nesto skuplje i potencijalno bolje
klinjo Fuck the system! Svi si pokupovali Playstation majice. Reko, ne želim izgledat ko prosječni peder u PS majici, idemo nivo iznad!