StarFox_N Te 3 igre iz serijala ću odigrati ako dođe remake.

Imaš Remake jedinice 🙂

Ne na shemu kao 2, 3 i 4, ali meni je taj HD remaster Gamecube verzije bio prejeben gušt.

Tuhy Probao sam ali nisam mogao "prožvakati" kameru.

Ako dođe remake kao dvojka kupujem.

Tuhy

Najbolja Resi igra svih vremena. Ne mogu vjerovati da je remake izašao 2002.

Ali volio bi vidjeti remake u stilu RE2 i RE4.

Nakon dva tjedna, napokon složen dnevni; sve je novo kupljeno osim kauča pred kojih tri mjeseca.

Još treba stavit slike na zidove, sat, biljke nazad i tepih koji je na pranju pa će dobit malo "duše"
    I naravno, sakrit kablove od PSa i ova dva od računala

Prvi put od kada sam ga kupio upogonjen novi TCL; trebam ga podesiti, no prvi dojam je odličan. Mogo sam i 70" ili 75", ali zadovoljit ću se sa 65"
    Google TV mi je top.

StarFox_N

A uf

Đepnih nozeva san na oko 40

Ovih sa fiksnom ostricom neman puno nekih desetak

A kuhinjskih je dosta ali skupljih i kvalitetnih neman puno taman onoliko koliko triba

Genesis

A ono izgleda🤣🤣🤣

A uzivan u skupljanju noza volim ih od kad san mali bio.

Bas jucer gledan holy grail posto san dosao do te faze da su mi ostali samo skuplji nozi za kolekciju holy grail me izade od 600 do 900e a nema ga nigdi ako cu narucivati direktno iz amerike vrime cekanja je 4 godine.

Nemozete virovati koliko ima kopija tako da me strah uzimati nesto di nije provjereno

Miro

Lepa su mi sva tri ali nekako dajem prednost drvenoj dršci ili imitaciji drveta. Volim tu teksturu i linije drveta.

Miro

ok, nisam bio ziher pa sam spomenul imitaciju jer i one su mi ok.

TITANXIS

Imitacija ti mozda bude na jeftinijim nozima tu je svaki noz skoro 200e tako da tu uvik ide pravo drvo

Miro

jel ovaj crni isto drvena ručka?

ako jest onda dobro a meni izgleda kao da je od neke plastične mase.

TITANXIS

Crni je aluminij to je preklopni i oni rijetko budu drveni ima ih ali rijetko

Kupio terex patike nove. Brutalno udobne. 72 eura

dobio od vlasnice susjednog kampa što sam joj pomogao postavit nešto. Ja uvijek sa sobom imam aku bušilicu.

TITANXIS ma takva plastika i odsjaj…klasicna funkpop figurica

Ne obazirati se na blato u autu; zadnjih dana vozim namještaj, rožice itd pa je kaos 😄

Zadovoljan kako je ispalo; mislio sam PS5 na posebnu policu do bla bla, ali nakon skoro tri tjedna renoviranja, čišćenja slaganja dosta mi je i polica i bušilice i PARŠINE!

Uzet ću samo bijelu kanalicu da stavim kablove od PSa i bara unutra iza ove bijele vaze.

Aj vec kad san stavlja noze i to sto kupim evo nesto sto nisan kupio a staro je preko 100g vridnost novcanu nema neku veliku ali meni je neprocjenjivo

A tu je i sa lulom

Ovo mi je od predjeda

Miro

Odlične britvice, otvaraš salon za muške ha?

Usput trebal si ih stavit u retro tehnikalije.

U zadnje vrijeme me strasno uhvatila zelja za rjesavanjem backloga s PS3, no buduci da je dualshock 3 tesko smece od kontrolera uzeo sam si ovaj adapter da igram ko gospon.

MGS Rising i Dante's Inferno here I come 😁

E jbg krivog sam bio stavio 🤣 Javi kakav je taj

Fenix

Ajde u kurac ovog jedino nismo uzeli🤣🤣🤣🤣

Brijac

Lidl

Ovaj zadnji na slici okus kao ledo šlag plus čokolada baš je top

imaticx amazon.de, 55 eura sa postarinom, reko bi da se isplati svake lipe. Probao sam xsx controller i dualsense. Oboje rade savrseno. Bas gušt. 😃

Nisam upalio PS5 od kad sam Spider-Man 2 završio pa rekoh da idem malo library osvježiti za jesen kad dođem na godišnji

• Jusant
                  • Helldivers 2 (za kad dođe cross progress)
                  • Final Fantasy XVI
                  • Hi-Fi Rush
                  • Stellar Blade
                  • Prince of Persia: The Lost Crown
                  • Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition
                  • The Witcher 3 GOTY
                  • Star Wars: Jedi Survivor
                  • Crash Bandicoot 4
                  • Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge

Uzeo danas A Plauge Tale, dragoj WH-CH520 slušalice i digitalnog Alana. I pet metarski HDMI kabel za spojiti TV i računalo.
                  Za početak dosta igara, još imam tri, četri dana posla po stanu i onda se mogu počet malo i igrat, mislim ozbiljnije….

Evo, ovo su moje igrice, ima ih pun lukek.

Šta fino miriše, kao orhideja.