Što ste zadnje kupili ili dobili?
Najbolja Resi igra svih vremena. Ne mogu vjerovati da je remake izašao 2002.
Ali volio bi vidjeti remake u stilu RE2 i RE4.
- Uređivano
Nakon dva tjedna, napokon složen dnevni; sve je novo kupljeno osim kauča pred kojih tri mjeseca.
Još treba stavit slike na zidove, sat, biljke nazad i tepih koji je na pranju pa će dobit malo "duše"
I naravno, sakrit kablove od PSa i ova dva od računala
Prvi put od kada sam ga kupio upogonjen novi TCL; trebam ga podesiti, no prvi dojam je odličan. Mogo sam i 70" ili 75", ali zadovoljit ću se sa 65"
Google TV mi je top.
A ono izgleda
A uzivan u skupljanju noza volim ih od kad san mali bio.
Bas jucer gledan holy grail posto san dosao do te faze da su mi ostali samo skuplji nozi za kolekciju holy grail me izade od 600 do 900e a nema ga nigdi ako cu narucivati direktno iz amerike vrime cekanja je 4 godine.
Nemozete virovati koliko ima kopija tako da me strah uzimati nesto di nije provjereno
- Uređivano
Ne obazirati se na blato u autu; zadnjih dana vozim namještaj, rožice itd pa je kaos
Zadovoljan kako je ispalo; mislio sam PS5 na posebnu policu do bla bla, ali nakon skoro tri tjedna renoviranja, čišćenja slaganja dosta mi je i polica i bušilice i PARŠINE!
Uzet ću samo bijelu kanalicu da stavim kablove od PSa i bara unutra iza ove bijele vaze.
- Uređivano
DarkPunisher gdje si uzeo i cijena?
- Uređivano
imaticx amazon.de, 55 eura sa postarinom, reko bi da se isplati svake lipe. Probao sam xsx controller i dualsense. Oboje rade savrseno. Bas gušt.
Nisam upalio PS5 od kad sam Spider-Man 2 završio pa rekoh da idem malo library osvježiti za jesen kad dođem na godišnji
- Jusant
- Helldivers 2 (za kad dođe cross progress)
- Final Fantasy XVI
- Hi-Fi Rush
- Stellar Blade
- Prince of Persia: The Lost Crown
- Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition
- The Witcher 3 GOTY
- Star Wars: Jedi Survivor
- Crash Bandicoot 4
- Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge
- Uređivano