doctorfreak baš danas se vratio onaj moj
Što ste zadnje kupili ili dobili?
Fenix Jel ti to pojedeš u jednom obroku?
Jbt pojeo sam više od polovice…mogao bi i cijeli…ali nisam siguran koliko je to zdravo
Dobio Stalker 2, kupio Robocop
chono javi dojmove za robocopa, na radaru mi je vec neko vrijeme
DarkPunisher budem obavezno, cim zavrsim Dishonored 2
Stigle mange
Dandadan - prvih 6 brojeva….stvarno dobro, smesno i kvalitetno stivo.
[Oshi no ko] - prva dva broja, tek poceo citati, deluje cute i smesno.
Daemons of the Shadow Realm - Hiromu Arakawa bas ne promasuje, ovo izgleda super, cisto i zabavno, uskoro se bacam na citanje…uzeo prva tri broja.
Aposimz - prva 3 broja.
Volim Tsutomu Nihei radove, njegove svetove i nacin ''pisanja'', kontam danas da pocinjem sa ovim.
Summertime Rendering - falio mi je samo ovaj peti broj da kompletiram pricu, tako da se na to bacam momentalno. Neki time loop, murder mystery vajb, bas sto volim.
U pozadini Berserk Deluxe edition broj 9 - sta reci a ne prdnut, kaskam malo za izdanjima ali nema zurbe ima stranica da se cita po ko zna koji put.
#DRCL midnight children - e sad Shinichi Sakamoto je majstor svog zanata : The Climber, Innocent, i sad #DRCL midnight children. Upoznat sam sa njegovim radom ali nikad nisam imao nista fizicki i konacno to se sad menja, svima preporuka za ovog majstora.
Orochi - jos jedna horor legenda Kazuo Umezz, i sa radovima ovog majstora sam upoznat ali opet nisam nikad imao nista fizicki.
Na kraju mali plug ili mozda vise trazim konstruktivni savet ako je nekom do toga.
Poceo sam opet malo da se jebem sa youtubom i ovo mi je prvi video u koji sam ulozio malo vise truda od kad sam se vratio pa reko da upitam za savet ili neku rec kako ovo izgleda? gde ovo ide ili ne ide? i tako to.
I sam znam gde ima nedostataka i gde se moze nesto menjati ali vise glava je pametnije od jedne valjda.
Isto tako, tek se upoznajem sa radom na editorskim programima tako da sve to traje duze nego sto treba.
Nisam imao nikakav skrip, sve je iz glave, kolko je to dobro ne znam ni sam.
Video je kratak, bacite pogled, dajte savet…ja sam jos uvek beba u svemu ovome.
AbelKOsMos Dandadan
AbelKOsMos nije moj đir, ali dobro je, pogotovo za taj kraći format. Samo tako nastavi dalje
Sad sam se sjetio da si preko tih videa i onog propalog kreator programa u koroni i došao na forum. I ostao. Vrijedilo je ipak
Hvala, da onda sam se uvukao ovde i zaglavio
Na zalost tolko malo vremena imam za bilo sta da bi mi je skoro ne moguce uraditi bilo kakav video o igrama, mada mozda i uspem nesto.
Ovo je puno lakse i opsustenije, naravno i dalje bez bilo kakve publike ali je zabavno, plus ima tu jos da se radi.
Neki kostur ipak mora da bude ovako kad se prica odjedared bez icega napisanog jeste iskreno ali ipak fali lepka plus i ponavljaju se neke reci ponekad a i izbor samih nije bas najbolji.
AbelKOsMos Neki kostur ipak mora da bude ovako kad se prica odjedared bez icega napisanog jeste iskreno ali ipak fali lepka plus i ponavljaju se neke reci ponekad a i izbor samih nije bas najbolji.
Kako ne, alegorija s kišobranom ti je vrhunac domaćeg YT-a
AbelKOsMos ponajbolji youtube video koji sam imao prilike vidjeti od nasih kreatora.
nema uforsiranog cringe humora, nema previse laprdanja, vike, cike i arlauke.
dodatan plus, video je na nasem jeziku i o mangama je.
drzi se ovakvog formata, duljine i subjekta. mani se videa o videoigrama jer ih ima i previse na bespucu interneta.
za kraj imas uhu ugodan glas pa ne smaras kao neki koji imaju glas kao da iz serpe govore i onda jos na to dodaj balkansko-engleski naglasak i imas recept za brzu kenju.
- Uređivano
maverick Hvala, prihvatam komplimente
Ali ima tu jos da se radi svakako.
Cu izbacujem ovake editovane vide-e kad naidjem na nesto sto bih stvarno preporucio na prvo citanje a u medju vremenu cu se drzati onih standardnih : sta se citalo, sta se nabavlja itd .
Neki May Sale je na PSN-u.
Kupio sam RE4 Remake za 14 eura i RE: Village Gold Edition za 19 eura.
Nakon dvojke, trojke i sedmice koju upravo prelazim da polako krenem kompletirati cijeli serijal.
Meni je dobar onaj video o SH4, Abelov dnevnik 6. To sam s guštom odgledal. Evo našao brzo i linkam za one kog interesira
Silent Hill 4: The Room i uticaj ovog serijala na moj život › FFA Gaming Portal
Najbolja Resi igra svih vremena. Ne mogu vjerovati da je remake izašao 2002.
Ali volio bi vidjeti remake u stilu RE2 i RE4.
- Uređivano
Nakon dva tjedna, napokon složen dnevni; sve je novo kupljeno osim kauča pred kojih tri mjeseca.
Još treba stavit slike na zidove, sat, biljke nazad i tepih koji je na pranju pa će dobit malo "duše"
I naravno, sakrit kablove od PSa i ova dva od računala
Prvi put od kada sam ga kupio upogonjen novi TCL; trebam ga podesiti, no prvi dojam je odličan. Mogo sam i 70" ili 75", ali zadovoljit ću se sa 65"
Google TV mi je top.
A ono izgleda
A uzivan u skupljanju noza volim ih od kad san mali bio.
Bas jucer gledan holy grail posto san dosao do te faze da su mi ostali samo skuplji nozi za kolekciju holy grail me izade od 600 do 900e a nema ga nigdi ako cu narucivati direktno iz amerike vrime cekanja je 4 godine.
Nemozete virovati koliko ima kopija tako da me strah uzimati nesto di nije provjereno