- Uređivano
Nemojte si samo dopustiti da Vas uzme legomanija. Ja sam se jedva odviknuo od te ovisnosti.
Financijski sam se preporodio
Nemojte si samo dopustiti da Vas uzme legomanija. Ja sam se jedva odviknuo od te ovisnosti.
Financijski sam se preporodio
Kupio na ps storu Batman return to Arkham
Trenutno je na akciji 5 $ na USA storu
Na HR storu je 7€
Dvije igre koje nisam igrao Arkham Asylum i Arkham City, a gledajuci na yubitou bez obzira sto je spiderman novija igra i naravno više ušminkan čini mi se da ga ove igre jedu za doručak
klinjo "gorenje"! Respect
6/10, kao i sama igra. Sad će ga biti još teže preprodati.
Mene je iznenadio @Fenix . Poslao mi samo poruku da me na kiosku kod stana čeka paket. I dođem doma, otvorim paket i dočeka me ovo.
Najsnažnija šalica na tržištu. Uz najjaču konzolu, sad imam i šalicu.
Stvarno si me iznenadio Fenixe. Puuuuuuno hvala. A neću vam ni reci na koji iznos je stavio vrijednost. Hvala puno stvarno.
Kaiserus Jel' iz Lebanona?
Astronaut Starry Sky Projector
Oduvijek sam imao želju napraviti zvjezdano nebo na stropu jednom kada se uselim u svoj stan. Na kraju ipak nisam jer je preskupo i komplicirano.
Instagram mi je stalno bacao reklamu za ovaj projektor. 35 eura.
Odlučio kupiti i pokloniti ga nekom djetetu u široj obitelji ako mi se ne bude svidio.
Ipak ću ga zadržati za sebe.
Jako lijepo izgleda, da poseban ugođaj i super je kao ambijentalno svijetlo. Ne osvijetli prostoriju previše.
Nebula i zvijezde.
StarFox_N imam isti, fora je. Oduvijek sam zelio sex pod zvijezdama ali zivim u smogom zagadenom gradu