blade [deleted] Top. Preporučam ako ti se svidi da nastaviš s Herbertovim knjigama iz Dune sage jer to di priča ode je suludo. Stvarno me zanima kako će išta nakon prve knjige bit ekranizirano, jer "things get really weird".
bosscorelli blade Mislim da se prve cetiri daju itekako ekranizirati , ali petu i sestu je na trenutke tesko pratiti cak i u knjizi gdje pisac ima vremena objasniti odredene koncepte sto je vrlo nezahvalno za prenijeti na ekrane.
[deleted] Solid_Snake https://www.amazon.de/Dune-Deluxe-Frank-Herbert/dp/059309932X hardcover deluxe edit: sa njemackog amazona
Kaiserus Solid_Snake Miura, crni Miura! Otišao si i zavio nas u crno! Šta Bog ne uze onog R.R. Martina, toliko dugo čekam novu knjigu da me zaboli kurac više za nju. Tako je i Rade Končar otišao, a Ante uspio uteći!
ThaUrban Tzereen Pitanje je jel to je Regalla!!?? Ajde, pakiranje izgleda malo veće nego moje od kolektorskog izdanja
Picek 4mal odkad ti pušiš električne cigarete? Nisam te vidio da pušiš ovih par puta kaj smo se vidli.