[deleted]
- Uređivano
blade nisam još čitao, ali nakon pogledanog filma jednostavno sam morao nabavit knjigu
blade nisam još čitao, ali nakon pogledanog filma jednostavno sam morao nabavit knjigu
[deleted]
Moze link odakle si nabavio ovo izdanje?
https://www.amazon.de/Dune-Deluxe-Frank-Herbert/dp/059309932X
hardcover deluxe
edit: sa njemackog amazona
Neda mi se stim zajebavat, navikao sam na sub omh tenk
koje ti modove pariš ?
blade Mislim da se prve cetiri daju itekako ekranizirati , ali petu i sestu je na trenutke tesko pratiti cak i u knjizi gdje pisac ima vremena objasniti odredene koncepte sto je vrlo nezahvalno za prenijeti na ekrane.
Solid_Snake
Obožavam Nausikaju
Solid_Snake Miura, crni Miura! Otišao si i zavio nas u crno! Šta Bog ne uze onog R.R. Martina, toliko dugo čekam novu knjigu da me zaboli kurac više za nju. Tako je i Rade Končar otišao, a Ante uspio uteći!
Odličan u živo.
Stvarno izgleda fenomenalno. Šteta što je baterija u kurcu. Bemti Sony i nemogućnost da ponove trajanje baterije sa PS3 konzole koja je trajala danima. Nadam se da će u nekoj 2.0 verziji malo povećati bateriju ili optimizirati potrošnju + trajno isključivanje mikrofona koje je potrebno. Znači svaki puta kada uključim konzolu i mikrofon je opet uključen...pa jebote idiota.
Nexus Pa kad ste htjeli fine vibracije, haptic feedbackove,extra trigere,ledice i slično