TITANXIS Ma ne fali ništa 😁 imam PS One a prve serije u ispravnom stanju teško je naći za male novce. Nije mi toliko bitno da imam sve, nemam to gdje ni držat, bitno mi je da mogu nešto odigrati na OG hardwareu a ne putem emulatora ili BC. Zato se čuva stara Sony Wega 55 (da ima mjesta nabavio bih veći), stare konzole na njemu odlično izgledaju! Btw našao sam odličnu stranicu sa romovima za većinu toga i sve radi, pa ako netko treba link, PM.

ima li ima ko onaj ps classic? minijaturna verzija originalnog ps-a.

Doma kod staraca ostavih PS1 - SPCH7502 koji ima čip i funkcionira uglavnom bez beda. A sad da si idem kupit tu za stan, vjerojatno bi njuškao onaj prvi SPCH1002 koji ima sve konektore i najbolji audio čip.

TITANXIS Naravno da imam, i to spojen na 4:3 monitor sa zvučnicima kako bi sve igre bile full screen.

nisam puno popratio u vezi te male konzole tak da ne znam puno a mene samo zanima jel se na tu konzolicu može spojit stari originalan kontroler ili je to ipak premalen port da ne može fzički se umetnut i rade li ona 3 gumbića odnosno imaju li kakvu funkciju, mogu li se barem pritisnuti ili su samo zakeljeni na kućište a mislim jedan mora imat funkciju da se ukljući konzola?

TITANXIS Rade svi dugmići a kontroler može putem adaptera. Mogu se čuda radit s time, samo uguglaj Autobleem.

ikral jeben ulov...nije tolki problem ni vanjsko stanje koliko laser...na večini ps1 je laser u banani...

Čipiranje radim ovako i onako i to mi nije problem. A zamjenski laseri su loši.

TITANXIS power pali/gasi konzolu, reset te vrati u meni, a open mijenja diskove za igre koje imaju više njih.
        Standardno ne može koristit originalne kontrolere, ovi koji dolaze s njim imaju usb priključke.

Uzela se Ghost of Tzeshima.

Brijac Nisam ziher jel Hideoo već odgovorio za mene, ali manje više da. Planirao sam kupiti drugi PS4, te sam tu informaciju pustio u javnost i kroz 2-3 mjeseca sam imao 3 nove konzole. Jedini problem o kojem nisam razmišljao su televizori. To je sljedeće na meti.

weky Meni je Tze na brzom biranju. Ali sad gledam ipak uzet 2 manja monitora, zatim PS5 te onda big ass bitch Sony TV

weky
            Hvala kolega na preporuci tu sam kome triba sve za sony.

ThaUrban
            Bizi dalje od Sonya i od @Tzereen.
            Nema na čemu.

Pratite me za vise savjeta

ThaUrban Nisam ziher jel Hideoo već odgovorio za mene, ali manje više da. Planirao sam kupiti drugi PS4, te sam tu informaciju pustio u javnost i kroz 2-3 mjeseca sam imao 3 nove konzole. Jedini problem o kojem nisam razmišljao su televizori. To je sljedeće na meti.

Trofeji? Nisam siguran da kužim kakve veze imaju 4 konzole s trofejima?