HideooKoojima Skellington Ja sam sebi kupio na BF 2020 ( Santa Domenica ) za 270 kn , tek sada vidim koliko je ove godine us... BF
buz Lego adventski kalendar i još jedan hand made adventski kalendar, 24 mini vrećice pune slatkiša. Best wife ever.
Brijac Hebote kad se sjetim prije 2-3 godine kupio Dualshock 4 za 239 kn, a sad 400 kn. Isto tako PS4 Slim 1500 kn, a sad ne ide ispod 2000 kn.
Skellington Brijac Također, plus sam na shake and take-u imao 50kn ekstra i uzeo sam 2 za 500 kuna. A sad sam zadovoljan kad uzmem za 400kn joy.
DarkPunisher Flipper Morat cemo napravit neki 65C1 klub ovdje, ima nas dosta vec 😃 Cestitke, napokon 🙂
Zero Flipper Čuo sam da se pikseli gase kad je mrak. Stvarno mrak! Anyway, htjedoh reći toooooooooooo Flip!: p
foggy Imam averziju prema LG-u otkad mi je prošli krepao 2 godine i 2 tjedna nakon kupnje. Naravno, 2 godine garancije... Sretno 🙂
Flipper foggy a jebemu valjda nece. Ja sam dobio 5 godina i neke dvije godine kaska. Valjda vrijedi ako sad zena dode doma i razbije i mene i TV. 😁
Fico foggy Imam averziju prema LG-u otkad mi je prošli krepao 2 godine i 2 tjedna nakon kupnje. Jel se usudio krepati kad si mu zafitiljio kontroler u ekran? 🤣
foggy Flipper Baš sam rekao neki dan da ne kupujem više ništa što nema 5 godina garancije. Ode vešmašina, popravak 500kn u najbolju ruku, u najgoru više nego nova. Super deal, 5 godina će bit dosta, samo nemoj bacat joystick u njega kao ja. Nisi imao 4k TV do sada?
Flipper foggy Ma imao sam isto 65" Samsung KS8500. Zasto sam ovaj kupio? Jer sam budala jbg. 😁 Nije da sam pun love. Prvi OLED, a drugi 4K. Na kraju ce ovaj moj brat kupiti od mene, ali bio mi je drag skroz ovaj stari Samsung.
foggy Flipper Haha, jesi, konj si, ali razumijem te i podržavam (što sigurno nije slučaj kod tvoje žene 😃 ). Uživaj u OLED 4K mamojebačkom gamingu, i upozori ženu da nećeš znat da postoji sad neko vrijeme.
Picek @Flipper uzeo sam ga prije mjesec dana (isto 65" C1) i TV je bomba, bit će zadovoljan i zadovoljen, barem što se gaminga tiče.
foggy Fico E ne ne, da ne bi bilo zabune, zafitiljio sam ga u onaj Sony Xf9005 😃 (star 2mj) LG sam imao prije prošlog Samsunga, običan Full HD, i bilo sve super do navedenog perioda kad mi je samo najednom pol ekrana odlučilo postat crno 😃