Miro

Sad kad sam na heretic only meat jednom dnevno prehrani ovo mi je teško gledati :-D

a dobio sam poklooooona za rodjendan ajmeee…od srebrne narukvice i lancica do igara, novi POP,helldivers 2, hogwarts za steam,chained echoes,steam bonove, battlenet bon, Links bon od ekipe s posla, kolace, Diablo 4 Druid duksu….ma sigurno sam jos nest zaboravio, a jos moram vidjet ekipu u nedjelju tako da vjerujem da ce i oni nest uzet….

Miro

Koji je to na slici?

Jogurt borovnica?

Ove nisam probao još. U srijedu kupujem, taman vadim zub pa ću imat izgovor😏

pravednik

Je jogurt borovnica odlicna je

Ljesnjak isto top

Ovaj sa smokvom je cudan

A nije bilo onaj nutela nesto

Odi jer mislin da je samo jos sutra akcija

Jogurt-borovnicu sam slistio prekjučer, jedan od finijih sladoleda. No nije ni pistacija od njih za baciti.

Odlučio sam se napraviti mali upgrade na PS5 pa sam si kupio Samsung 980 Pro 1TB kojeg sam ulovio za 89 eura i naravno be Quiet! MC1 hladnjak za njega. Sve skupa cca 100 eura što nije neka velika ušteda naspram da već kupuješ "gotovi" SSD, ali je opet jeftinije. Uz to sam si i nadopunio malo PS5 library;

• Assassin's Creed Shadows
        • Metaphor: ReFantazio
        • DRAGON BALL: Sparking! ZERO
        • Astro Bot
        • Warhammer 40,000: Space Marine II
        • Black Myth: Wukong
        • Diablo IV + VoH
        • Persona 5 Royal
        • A Plague Tale: Innocence
        • A Plague Tale: Requiem
        • Red Dead Redemptiom
        • Assassin's Creed Valhalla
        • CRISIS CORE –FINAL FANTASY VII– REUNION
        • Hogwarts Legacy
        • Assassin's Creed Mirage
        • Crash Team Racing Nitro-Fueled
        • Destiny 2: The Final Shape

Picek Jogurt

Neznam, nisam nikad probao taki sladoled, morti bi mi bil fini ali ta riječ jogurt koja se veže još uz sladoled mi je nespojivo. Odmah pomislim na pravi jogurt, ajd doviđenja.

sanzo

Koliko znam nema demo, barem nisam vidio. Ovo sam napravio pre-order. Igra je inače cross-gen koliko sam uspio shvatiti.

doktor1

Ove Vivax klime su top za cijenu uloženog i dobivenog mi smo stavljali u Hotelu i po apartmanima sigurno oko 30 ovih klima i nikakav problem se nije pojavio idealno za ljetnu sezonu .

Mislim da sam s ugradnjom plaćao 2018 godine oko 3000 kuna .

doktor1

Samo takvu lovu uzimaju na montaži , a njihov trošak je minimalan pogotovo kada unutrašnju i vanjsku dijeli zid .

Digli su cijene uzasno, 250€ je sad normalno za montazu a 100€ za demontazu! Frend se raspitivao da mu premjeste jednu klimu i montiraju drugu pa se onesvijestio od cifre 😃

Brijac

Terma klima iz feroterma. Raketa bajo moj. Još ju kupio preko frenda koji je partner i čoek mi ugradio za đ skoro.

Kakav kurčevi vivax