200 eura 5700x3d i 100 eura 32 gige furya rgb

@chono sad ću biti miran neko vrijeme 😃

• 4mal

•  
      •  
      •  
      •  
    • Uređivano

Kažu da je cheap zamjena za Creed Ventus pa da vidimo 🙂

4mal ako imad budes u prilici probaj tester od valentino born in roma green stravaganza homme

Taman na vrijeme da očistim prašinu sa PS5 ako se sjete što dobro najaviti 😎

Ali zajebanciju na stranu, bolesno jako puše sa vrlo jakim pritiskom. Komp je čist ko suza.

Link ako koga zanima.

Ono kad ti mama/cura ne da da posudiš fen.: p

Zero Ha-Ha-Hahah točno to. Ali obrnuto

Sad kad sam furao pc u uzi shop da odmah vidim ak radi jel sve htio ispuhat sa kompresorom ali žena od buraza spavala pa mi majka rekla morat ćeš fenom.

Kad smo kod morat. Morat ću jedan dan izvuci sve van iz kucista i dignut maticnu za jedan profil gore.

Nadam se samo da svi drzite ventilatore kada ispuhujete da ne bi bilo bajbaj 😃

1 / 2

Imam pitanja oko ovoga. Ali služiti će za šaranje nacrta. Tko je na forumu najmjerodavniji? Dino?

Sad sam ja dežurni umjetnik

Kupil PS Plus Premium za 98€ i dobil 988 stars, iako su rekli da ih neće više davati za kupnju PS Plusa.

Također, produžil sam si GP Ultimate za 3mj.

I sad mi nije ostalo za Lies of P 🤔

5 dana kasnije

Upravo ugrabio, i to bolesno dobar popust! Na Battle netu bi mi naplatili 30 eura! (Al dobro to je discounted cijena za SCII: Campaign Collection, jer imam prijašnja dva dijela)

Dobri popusti, pa ajd.