buz nemoj biti salty jer imam novog suva. Dam ti đir kad dođem da osjetis comfort

buz čim ja stanem u auto to je suv.

Brate sport compact suv je klasa auta. Nije tuareg btj ali je suv.

Nemoj misgenderat auto samo zato što ima mali gepek!

Da te ne bi prijavio haku sinko!!!!

Koje auto? Nemoj samo reći T-Roc ili T-Cross

Deadwalker da i ne. Kod kompresora iste klase ispod xyz euram definitvno imaš iste core dijelove. Razlika estetska u buci eventualni i o tome dolazi li s drugim pištoljima :-D. Kod klime rekao bih da ima iznimki tu i tamo. Isto tako nije svaki mitsubishi dobar.

Jbg terma se pokazala kao jedna od boljih u budget cijeni

@Twillight tcross :-D

moschus prijatelj montira klime u fušu. Neću reći da je bio siromašan, ali do prije par godina su baš teško živjeli. Danas kad više nema nikoga u HR on ne zna gdje bi s parama, sin srednjoškolac kojeg vodi sa sobom ima više para nego ja

Tko ne zna što bi sa sobom, danas nema bolje prilike nego se prekvalificirat u montera bilo čega. Doslovno cheat code

Fenix ja imam dojam (možda potpuno pogrešan) da ljudi kao idealne poslove zamišljaju nekakav rad u uredu u centru grada dok sjediš u klimatiziranom prostoru i nešto kemijaš na računalu, a zapravo lova leži danas u bilo kakvom fizičkom radu koji zahtijeva malo vještine. Koliko te mogu danas "oderati" keramičari ili soboslikari…evo ne znam, tržište je čudo. Na moru da ne govorim. Moj stari je trebao gdje ima kuću/vikendicu blizu Šibenika nekakve pločice postaviti, na kraju je vozio sa sobom majstora iz Varaždina koji mu ovdje sve slaže jer dolje nije mogao naći nikoga.

yakuza_stinger Jer da postavljam klime se sada ne bi mogao zajebavati po forumu.

Brijac ali ja bi radije bio bez klime nego ugradio Vivax. To mi je baš šrot brend

Nije baš tako,imaš predrasude kao i mnogi. Ja imam također klimu vivax na moru i još šljaka a ugrađena je negde 2002 ili 2003. Zatim imam TV od Vivax negdje 2013 kupio i radi bez problema, slika kao kod prvog dana. Kad ode pod oblake opet kupujem Vivax.

To je hrvatski brend koji napreduje i polako osvaja tržište ponajprije prihvatljivom cijenom ali sve više i kvalitetnijom produkcijom.

Ja jedino što sam imao od Vivaxa je bio dvd player. I baš je bio user friendly.

Ja imam mikrovalnu, ali to zato jer je stara davnih dana osvojila 500 kn na Konzum nagradnoj pa se nastojalo spizditi na nešto u tom rangu. Inače je u početku bio problem jer se tanjur nije vrtio i tako. Na Quadrovoj koju sam uzeo kao student je skoro odmah riknulo svjetlo. Sve je to kinesko sranje na kvadrat, nema tu neke domaće pameti ili kvalitete, nemojmo se zavaravati.

Inače, uzelo se ovo:

Imao PC verziju koja se tu i tamo očajno vrtjela i pravo je čudo da sam završio tako (tješim se), pa je došlo vrijeme za GOTY PS4 savršeno najbolju verziju. Ha-Ha-HaHa-Ha-HaHa-Ha-Ha

I uzelo se na akciji još 5l Shell ulja za auto s obzirom da troši više to nego gorivo, onaj Musin aditiv za gorivo i engine flush od Liquy Molyja za sljedeću promjenu ulja.

Brijac

Dobar prijatelj je voditelj već 15 godina u jednoj talijanskoj firmi koja prodaje klime i sve vezano uz njih.

Uz konzultacije mi je samo reko - uzmi onu loja ima dužu garanciju

Twillight jedini auto u koji sam stao da mi glava ne zapinje a da ne košta 35 soma eura. Uzeo ga za 19900 110 ks 1.0. ovo je polo na steroidima

Nisam duuuugo kupio neku videoigru ali to se iznenada promjenilo, skoro preko noć mada ideja postoji i da saopćim svoje drugove o tome.

Drugovi i drugarice centralnog komiteta FFA portala po preporuci vrhovnog komandanta Fenixa i potvrde druga mislim Genesisa, drug Titanxis je nabavio zapadno-europski proizvod koji je prokrijumčaren pod velom noći.

Uskoro drug Titanxis ulazi u svijet ubojice koji ima svoje opravdanje za to.

Ubinježno je ipak malčec zaradil na meni ali ja na njemu više jer prodao mi tri igre za cijenu jedne, baš je bedak!

EDIT: Provjerio sad, nije bio Genesis već Fetty kao potvrditelj Fenixove preporuke za AC igru.

TITANXIS portala po preporuci vrhovnog komandanta Fenixa

Sretno ti bilo ako si mene bilo što slušao