Što ste zadnje kupili ili dobili?
- Uređivano
Ove Vivax klime su top za cijenu uloženog i dobivenog mi smo stavljali u Hotelu i po apartmanima sigurno oko 30 ovih klima i nikakav problem se nije pojavio idealno za ljetnu sezonu .
Mislim da sam s ugradnjom plaćao 2018 godine oko 3000 kuna .
Klima 400, montaža 250
Samo takvu lovu uzimaju na montaži , a njihov trošak je minimalan pogotovo kada unutrašnju i vanjsku dijeli zid .
Digli su cijene uzasno, 250€ je sad normalno za montazu a 100€ za demontazu! Frend se raspitivao da mu premjeste jednu klimu i montiraju drugu pa se onesvijestio od cifre
HideooKoojima Vivax klime
- Uređivano
Nisam htio ništa reći radi kolege doktora, ali ja bi radije bio bez klime nego ugradio Vivax. To mi je baš šrot brend i ne bi nikad ništa kupio od njih.
Terma klima iz feroterma. Raketa bajo moj. Još ju kupio preko frenda koji je partner i čoek mi ugradio za đ skoro.
Kakav kurčevi vivax
Ja bi radije imao Vivax klimu, nego vozio Volkswagen.
fensisuperstar imam i ja Termu, vozi već par god bez problema. Samo je ovaj put vrijeme za čišćenje filtera
Imam termu bojlere isto. Znači bruka dobri a povoljni. Kaiserusov i moj drug radi te instalacije, čoek zna jbga.
- Uređivano
Valjda shvaćate da se danas sve proizvodi / sklapa u Kini i razlike su u dobrom dijelu asortimana čiji ćete logo više ili manje platiti. Ima par brendova skupljih klima u koje se isplati investirati zbog kvalitete hlađenja i potrošnje struje (tipa Daikin, Mitshubishi, Toshiba), no ove jeftinije, razlika je samo u logotipu na klimi.
buz nemoj biti salty jer imam novog suva. Dam ti đir kad dođem da osjetis comfort
To ti je SUV isto koliko je Vivax klima.
buz čim ja stanem u auto to je suv.
Brate sport compact suv je klasa auta. Nije tuareg btj ali je suv.
Nemoj misgenderat auto samo zato što ima mali gepek!
Da te ne bi prijavio haku sinko!!!!