Tzereen Baš sam naručivao mob, vidio članak i odma ženi za Božić naručio te slušalice od Panasonica što su stavili. Voli slušat glazbu na mobu kad ide na posao, a dat ću joj svoj OP 8T koji nema 3.5 mm jack pa da ima bežične.

Amazon.de zna imati dobre cijene mada sve ono sto je skroz povoljno brzo se rasproda. Jucer ujutro Galaxy S23 bio za 519€ pa sam zeni za rodjendan uzeo. Nadao sam se cijeni ispod 600€ za BF ali ovo je bas bio steal, valjda nece stornirati.

buz kad platis 10 eura..onda te zajebavaju sa dostavom, ako platis 40 eura il koliko pise onda dobijes kao datum…

meni se to desilo sa OLED switchem pa sam poludio…

buz eh…drzim fige da sve prodje ok…najgore je kad stavim za Osijek dostavu dobijem 2.1.2024 dostavu, a kad stavim bivsu njemacku adresu dobijem unutar 3-4 dana dostavu….

Genesis Da, stavio sam i ja da vidim DE adresu, isporuka ako sad naručim je za 3 dana ako je free, a za 2 ako platim. Pa neće valjda čekat da mi isporuče mobitel za mjesec i pol, a imaju ga na lageru?

buz moguce…ja sma cekao 2 tjedna za switch pa otkazao…

Genesis Čudno za takvu firmu. Jesi dobio uopće neki datum isporuke u ta dva tjedna? Kontaktirat ću službu za korisnike tamo, ako se ništa u par dana ne osvježi.

buz prvo sam imao datum nakon sto je prosao taj datum sam dobio mail da ce me obavijestit kad ce poslati…

Genesis Čekam sutra, ako ništa ne bude kontaktirat ću support. Apsurdno je da sam uzeo bundle sa caseom, oboje je in stock. Case dolazi 13.12., a mobitel i slušalice nepoznat datum isporuke. Ako mi ne odgovore, kupit ću a Google storea, preko post forwardinga.

wooddiebone odlično, platio si ga više jer je izložbeni.

Edit: nemoj mi sad editirati originalnu cijenu…